Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 16:24

Λευτέρης Λαζαρίνος: Κερδίσαμε τον σεβασμό όλων των αντιπάλων!

Στην τέταρτη θέση του Α’ ομίλου με απολογισμό δύο νίκες και έξι ήττες (10β.) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων ο Άρης Σύρου.

Μία αξιοπρεπής παρουσία για τους νεαρούς αθλητές του Λευτέρη Λαζαρίνου, οι οποίοι σε κανένα παιχνίδι δεν τα παράτησαν κι αν ήταν λίγο πιο τυχεροί, ίσως να είχαν πάρει τη μία εκ των δύο θέσεων στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Τα συναισθήματα στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο είναι ανάμεικτα κι όπως τονίζει στο “SportCyclades” ο Λευτέρης Λαζαρίνος και στον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά:

«Ένα κύκλος έκλεισε για κάποιους αθλητές μου που αποκτούν χρόνου θα είναι καθαρά στο εφηβικό. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όπως και όλα τα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που κάναμε από τον Ιούνιο έως και τώρα. Αποτύχαμε να πάμε φάιναλ φορ, λόγω δικών μας λαθών ήττα με Άνδρο εντός έδρας, αλλά και διαιτητικών λαθών με ΑΟ Ερμούπολης που μας στέρησαν την είσοδο στη τετράδα».

Και πρόσθεσε: «Τουλάχιστον φτιάξαμε μια ανταγωνιστική ομάδα που όλοι οι αντίπαλοι μας σεβάστηκαν με τη παρουσία μας στο παρκέ. Καταφέραμε να …αναστήσουμε και πάλι το τμήμα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Περιστεριώνα Τήνου, αλλά και στις άλλες στις άλλες τρεις ομάδες που θα συμμετέχουν στην τελική φάση της διοργάνωσης».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares