Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 02:21

Φανταστικό πέρασμα από την Άνδρο για τη Στενή (goal video)…

asteras_korthioy-stenh_630

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄κατηγορίας Κυκλάδων αναμετρήθηκαν ο Αστέρας Κορθίου με την Α.Ε Στενής στο γήπεδο Κορθίου κάτω από καλές καιρίκες συνθήκες.

1ο ημίχρονο

Ο αγώνας ξεκίνησε με το Κόρθι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δείχνει ότι έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ και μόλις στο ένατο λεπτό έκανε το 1-0, με ένα υπέροχο γκολ του Υδραίου.

Στη συνέχεια η Στενή ισορρόπησε το παιχνίδι παρά τη ψυχρολουσία του 9ου λεπτού και προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 25ο λεπτό, όπου μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των παιχτών της Στενής, που εξελίχτηκε από τα δεξιά και είχε τελικό παραλήπτη της μπάλας τον Ζαλωνη Γ., ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (video).

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου.

Στο 40ο λεπτό του αγώνα το Κόρθι διπλασίασε τα τέρματα του με σκόρερ πάλι τον Υδραίο κλείνοντας το ημίχρονο με την πρωτοπορία στο σκορ υπέρ των γηπεδούχων με 2-1.

asteras_korthioy-stenh_1

2ο ημίχρονο

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου άλλαξε με την υπεροχή να είναι συντριπτικά υπέρ της Στενής, η οποία έδειχνε πολύ απειλητική και μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Αλεξίου Δ. μετά από φοβερή ασσίστ του Φώσκολου Γ. που τον έβγαλε μόνο του με το τέρμα (video).

Μετά από τρία λεπτά  η Στενή ευτύχησε να «πάρει κεφάλι» στο σκορ με σκόρερ τον Φώσκολο Γ. , ο οποίος μετά από απομάκρυνση των αμυντικών του Κορθίου, κατάφερε να σκοράρει με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή (video).

Πλέον το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τη Στενή, που δημιουργούσε συνεχώς φάσεις και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα χωρίς να κινδυνέψει.

Στο 80ο λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά του Ζαλώνη Γ. στον Φώσκολο Γ. και υπέροχο πλασέ του τελευταίου διαμορφώθηκε το 2-4.(video)

Τέλος στο 89ο λεπτό ο Αλεξίου Δ. μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων επωφελήθηκε και σκόραρε το 5ο γκολ για την ομάδα του και 2ο προσωπικό του διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-5.

Μετά τη νίκη αυτή η Στενή «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί με τον Αστέρα Σύρου, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΖΑΡΑΝΗΣ Ι.-ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν.-ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ Μ.

ΑΣΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ:ΚΟΝΤΟΣ Κ, ΓΡΙΜΑΝΗΣΚ, ΠΑΝΤΑΖΗΣΓ, ΠΕΤΡΑΚΟΣ Η(ΓΑΥΝΟΣ Ε), ΓΙΣΔΑΚΗΣ Σ(ΚΡΟΥΣΗΣ Α), ΤΗΝΙΑΚΟΣ Ι, ΣΑΛΙΑΙ Τ, ΜΑΝΕΤΑΣ Σ, ΥΔΡΑΙΟΣ Α, ΜΠΕΝΑΣ Ι, ΜΟΥΤΑΦΗΣ Ε.

Α.Ε ΣΤΕΝΗΣ:ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν, ΒΙΔΑΛΗΣ Ι(ΚΟΜΜΕΣΑΡΙΟΣ Α), ΖΑΛΩΝΗΣ Ν(ΖΑΛΩΝΗΣ Μ), ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ Π, ΖΑΛΩΝΗΣ Μ, ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ Φ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι, ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ Ι(ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ Β), ΖΑΛΩΝΗΣ Γ, ΑΛΕΞΙΟΥ Δ, ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΣ Ν, ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Α, ΔΕΣΥΠΡΗΣ Δ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ-ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ ''ΓΚΟΛ-ΒΙΝΤΕΟ'' by samnaxos

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares