Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 12:26

Γιώργος Ηλιού: Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση, θα στηρίζουμε την προσπάθεια τους

Η κοινή πορεία του ΑΠΣ Κύθνου με τον Δημο του νησιού είναι γνωστή, αφού σε κάθε δυσκολία οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού τάσσονται στο πλευρό του του Αθλητικού Σωματείου.

Μπροστάρης, αυτής της προσπάθειας είναι ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κύθνου και πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής κ. Γιώργος Ηλιού, που παράλληλα αποτελεί μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο κ. Ηλιού, με ανακοίνωση του, συγχαίρει τη νέα διοίκηση του ΑΠΣ Κύθνου, ενώ αποκαλύπτει ότι, ο Δήμος ξεκινά άμεσα τις διαδικασίες για την κατασκευή κλειστού στο νησί:

Θα ήθελα από καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια μου για την εκλογή όλων  των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του Α.Π.Σ. Κύθνου. Η πορεία του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι προσδίδει μεγαλύτερη ευθύνη στο νέο Δ.Σ. για ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο τα ερχόμενα χρόνια. Η προσθήκη νέων μελών με ταυτόχρονη διατήρηση παλιών μελών είναι η καλύτερη συνταγή, για την απαιτητική εποχή για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας στην οποία θα εισέλθουμε τη νέα σεζόν.

Ο Δήμος Κύθνου με τα ταπεινά μέσα τα οποία διαθέτει, συνδυαζόμενα με την ισχυρή θέληση και αγάπη για τον αθλητισμό θα συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες του Α.Π.Σ. Κύθνου.

Επί τη ευκαιρία, οφείλω να σας ενημερώσω ότι η βούληση του Δήμου δεν σταματάει στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου αλλά ήδη διενεργείται η διαδικασία για σύνταξη και κατάθεση φακέλου στο Πρόγραμμα Φιλόδημος II για την κατασκευή Κλειστού Δημοτικού Χώρου Άθλησης(Γήπεδο Μπάσκετ).

Καλή δύναμη να έχετε, δείξτε υπομονή και η προσπάθεια τόσων χρόνων όλων μας θα ανταμειφθεί και με το παραπάνω όταν σύντομα όλοι θα ανταμώσουμε στα εγκαίνια του Γηπέδου μας!

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Κύθνου και

Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού

Ηλιού Χ. Γεώργιος

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares