Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 20:05

Καραφουλίδου: Απ' τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα ο ΑΟ Θήρας

Η διαγώνιος του ΑΟ Θήρας Άλκηστη Καραφουλίδου λίγες ώρες αφού ανακηρύχθηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια της 17ης αγωνιστικής από τη Volley League μοιράστηκε τα συναισθήματα της μέσω του sportcyclades, σχολιάζοντας αρκετά ενδιαφέροντα θέματα για την παρουσία της στο σύλλογο της Σαντορίνης.

Η ''Μακεδονίτισσα'' διαγώνια του ΑΟ Θήρας, αφιέρωσε τον τίτλο στις συμπαίκτριες της, ενώ παράλληλα είχε μόνο καλά λόγια να πει για την παρουσία της στον ΑΟ θήρας, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα.

-Πως αισθάνεσαι που ψηφίστηκες η MVP της αγωνιστικής;

Είμαι πολύ χαρούμενη για την διάκριση μου και την αφιερώνω στις συμπαίκτριες μου γιατί χωρίς αυτές δεν θα τα είχα καταφέρει.

-Τι σημαίνει για εσένα το γεγονός ότι ανήκεις σε έναν σύλλογο όπως ο ΑΟ Θήρας;

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να αγωνίζομαι στον AO Θήρας ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Ο AO Θήρας με καλωσόρισε και με αγκάλιασε από την αρχή και είμαι ευγνώμων για αυτό.

-Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

Το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι οικογενειακό. H διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε, ο κοουτς δουλεύει σκληρά καθημερινά ώστε να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αγώνες και θεωρώ ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία.

-Πως αντιμετωπίζετε τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

Θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και πάμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται να φτάσουμε τελικό και γιατί όχι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να το κερδίσουμε.

DSC_1664_81a4c.jpg

-Ένα σχόλιο για την Ευρωπαϊκή σας πορεία;

Φέτος είναι πρώτη φορά που ένα νησί φτάνει στους 8 του Challenge Cup. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από την πορεία μας στο Ευρωπαϊκό. Παλέψαμε με την ψυχή μας μέχρι τέλους και νομίζω μόνο χαρά μας έχει μείνει από αυτήν την εμπειρία.

-Πως έζησες τα τοπικά ντέρμπι με τoν Πανναξιακό;

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Πανναξιακο είναι μια ομάδα με πολύ πάθος. Ξέραμε ότι θα έρθουν μέσα στην έδρα για να μας κερδίσουν αλλά είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς. Το staff και ο coach είχε κάνει εξαιρετική δουλειά όλη την εβδομάδα πάνω στην Νάξο και με την απίστευτη υποστήριξη του κόσμου που θεωρώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε εκείνο ειδικά το ματς καταφέραμε να πάρουμε την νίκη σχετικά εύκολα. Θεωρώ ότι όταν παίζουμε με συγκέντρωση και πειθαρχία το αποτέλεσμα κάθε αγώνα είναι στα χέρια μας.

 636867009108644991_62198.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares