Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 10:17

Ράμπιας: Η αποχή ίσως επηρεάσει την εικόνα μας

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του ΑΟ Σερίφου για τον αγώνα που ακολουθεί για τον 2ο όμιλο κόντρα στον Μαρπησσαϊκό στο γήπεδο Αρχίλοχου. 

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Κοσμάς Παρίσης για προσωπικό πρόβλημα, ο τερματοφύλακας, Γούναρης, ενώ, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Βαλσαμάκη.

Ο Γιάννης Ράμπιας γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα αφού θα πρέπει οι παίκτες του να υπερβάλλουν εαυτούς με τον ίδιο να στέκεται στην μεγάλη αγωνιστική αποχή της ομάδας του που ίσως επηρεάσει την απόδοση της.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: 

"Εμείς όπως σε κάθε ματς πάμε μόνο για τη νίκη. Δεν παύει να είναι λίγο δύσκολο το ματς αφού υπάρχει μεγάλη αποχή αρκετών ημερών και αυτό δείχνει ότι μπορεί να παρουσιαστούμε και εμείς με αδυναμίες. Πάντα τα ματς που απέχουν το ένα με το άλλον κρύβουν κάποιες παγίδες. Πάντως, πιστεύω ότι δύσκολα η εύκολα θα πάρουμε το ματς γιατί δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες".

Με σκάφος στην Πάρο

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα όσοι ποδοσφαιριστές της ομάδας διαμένουν στην Σέριφο να ταξιδέψουν με σκάφος στην Πάρο, ενώ, οι υπόλοιποι θα αναχωρήσουν από Πειραιά το Σάββατο στις 7.00.

Όλα αυτό ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν αύριο, ημέρα Παρασκευή.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares