Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 16:44

Επιστολή διαμαρτυριας & ευχαριστήριο απο τον Αστέρα Κορθίου

asteras_logo_soccer

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.                          Αρ. Εξερχομένων 18/10/2011

ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΝΕΩΝ  «ΑΣΤΕΡΑΣ» ΚΟΡΘΙΟΥ                  ΠΡΟΣ: Δ.Σ. ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

Με την παρούσα επιστολή μας το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Ν. Αστέρας Κορθιου θέλει να εκφράσει την δυσαρέσκεια του και να σας προβληματίσει για τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας μας από τους διαιτητές του αγώνα που διεξήχθη την 15/10 ημέρα Σάββατο μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ΆΝΔΡΟΥ.

Δεν θα σταθούμε στην απόδοση των διαιτητών όσον αφορά το αγωνιστικό τους τομέα παρ’ ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα υπήρχε ασυνεννοησία μεταξύ τους και ο διαιτητής δεν είχε καμιά βοήθεια για σωστές αποφάσεις από τους επόπτες, αλλά ούτε και στο τελικό αποτέλεσμα εις βάρος μας καθώς τα ανωτέρω δεν επηρέασαν άμεσα και δεν αμφισβητούμε την καλύτερη αγωνιστική απόδοση της άλλης ομάδος.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ επισημαίνοντας σε εσάς την λάθος αντιμετώπιση μας από τους διαιτητές η οποία ήταν ολοφάνερα σε όλους όσους παρευρέθησαν στον αγώνα ακόμη και στους φίλαθλους και παράγοντες της άλλης ομάδος ΠΡΟΚΑΤΗΛΛΕΙΜΕΝΟΙ απέναντι στην ομάδα και στους παίκτες μας.

αν και προσπάθησαν στην αρχή του παιχνιδιού να διαφυλάξουν την προκατάληψη τους απέναντι μας, αυτό δεν το κατάφεραν και στις πιο δύσκολες φάσεις που θα μπορούσαν με συστάσεις η’ σωστή απόφαση (π.χ. η πρώτη αποβολή του παίκτη Σκόρδου Ιωάννη ήταν κατά κύριο λόγο άδικη ενώ οι υπόλοιπες ήταν απόρροια και επακόλουθο του εκνευρισμού των άπειρων και αδικαιολόγητων παικτών), να είναι οι ισορροπιστές του αγώνα, ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ στον πρώτο και πιο εύκολο για εκείνους αγώνα του πρωταθλήματος.

Ζητούμε συγγνώμη για την μακροσκελή παρεμβατική επιστολή μας, ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ: Ο ΑΣΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ ήταν και είναι ένα μικρό αθλητικό ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο στις Κυκλάδες που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (υποδομής, έλλειψης χρημάτων, μικρό ποδοσφαιρικό κοινό κ.λ.π.) με μεγάλο προσωπικό μας κόστος ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. γονείς στην πλειοψηφία μας, θέλουμε τα παιδιά και οι νέοι του τόπου μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να τους προσφέρουμε όσο έχουμε την δυνατότητα  αυτά που εμείς ως παιδιά είχαμε στερηθεί. ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ. Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010  που αναλάβαμε το σωματείο του ΑΣΝ Αστέρας για αυτές τις συμπεριφορές και μόνο αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε με την ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών (Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ) γι’ αυτό και μόνο ασχοληθήκαμε με τα μικρότερα παιδιά και το μέλλον του τόπου μας.

Για την φετινή περίοδο αποφασίσαμε έχοντας να επιλύσουμε δύσκολα προβλήματα (έλλειψη παικτών, χρημάτων, αβεβαιότητα κ.τ.λ) να συμμετάσχει η ομάδα ανδρών ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ, με την ελπίδα για μια νέα αρχή όπως μας αρμόζει.

Είναι μεγάλη η απογοήτευση για αυτούς τους νέους αλλά και για εμάς που προσπαθούμε να διατηρήσουμε την παρουσία μας στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και να την διαφυλάξουμε πλέον, να αντιμετωπιζόμαστε ΩΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ από την διαιτησία και ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ από τον πρώτο κιόλας αγώνα μας.

 

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

 

ΟΡΜΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ ΆΝΔΡΟΣ 18/10/2011

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ ΆΝΔΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΑΝΑΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΖΑΠΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΓΙΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΟΥΡΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ.Ν.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ ΆΝΔΡΟΣ με την παρούσα επιστολή ευχαριστούν θερμά το κατάστημα – ΨΙΛΙΚΩΝ «ΑΡΓΕΛΙ» -  ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ & ΕΛΕΝΗΣ ΝΙΤΣΟΛΑ για την ευγενική προσφορά τους προς την ομάδα μας.

Ευχόμαστε η κίνηση αυτή να αποτελέσει κίνητρο και για άλλους επαγγελματίες του τόπου μας να παρευρίσκονται δίπλα στα παιδία του συλλόγου μας.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares