Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 13:50

"ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ 3-0" Video

andsriakos-kor8i-15-10-2011-1

Η πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος βρήκε νικητή τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ ,στο ντέρμπυ με τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ , με 3-0.

Διαφορετική ήταν η εικόνα που παρουσίασαν και οι δυο αντίπαλοι, σε σχέση με την πρώτη τους φετινή συνάντηση για το κύπελλο , πριν από δυο εβδομάδες.

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ παρουσιάστηκε βελτιωμένος και ποιο πειθαρχημένος στο παιχνίδι του , χωρίς όμως να αποφύγει κάποια λάθη, σε αντίθεση με τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ ο οποίος έδειξε ένα ακριβώς αντίθετο πρόσωπο από εκείνο πριν από δεκαπέντε μέρες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση, (16.55 αντί 16.30) με έναν διαρκή ανούσιο μονόλογο για τους γηπεδούχους.

Η κατοχή ήταν στο 80-20 χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να ανησυχούν τα καρέ των Κορθιανων και εκεί που όλοι έλεγαν πως το ημίχρονο θα λήξει ισόπαλο ήρθε ο Κοντός στο 43΄ να διώξει το άγχος με ένα σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και από αριστερά.

Για τα επόμενα λεπτά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου το σκηνικό της κατοχής της μπάλας δεν άλλαξε και σε μια άτυχη φάση για την άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Πανταζής και ενώ προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδος του με αποτέλεσμα από το πουθενά ,κάπου εκεί να τελειώσει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό αγωνιστικά δεν άλλαξε, παρά το ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ προσπάθησε να βγει μπροστά με κάποιες μπαλιές προς τον Ζαγοραίο.

andsriakos-kor8i-15-10-2011

Το παιχνίδι είχε φτάσει στο 60΄ όλα έδειχναν παρά το ότι είχε απομείνει μισή ώρα, να έχουν κριθεί ως προς το ποιος θα είναι ο νικητής και κάπου εκεί , συγκεκριμένα στο 61΄ μετά από μια κοκορομαχία μεταξύ των Σεμα (ΑΟΦ) και Σκόρδου(ΑΣΤΚ), ο διαιτητής της αναμέτρησης Σουλτανης πολύ σωστά έδειξε την κόκκινη κάρτα και στους δυο.

Στο 62΄ ήρθε το 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή και από δεξιά , με τον Κουλουρη και από εκεί και μετά έγινε το γήπεδο Βιετνάμ.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ ,Γλυνος, ζητώντας φάουλ και μη καταμέτρηση του τρίτου γκολ , πάνω στην ένταση της στιγμής , εξύβρισε τον διαιτητή Σουλτανη με αποτέλεσμα ορθά , να γίνει ο τρίτος ποδοσφαιριστής μέσα σε δυο λεπτά που είδε την κόκκινη κάρτα.

Με τις κόκκινες δεν τελείωσε το παιχνίδι όμως εκεί.

Ο Ζαγοραίος , ως αρχηγός των φιλοξενούμενων, ζήτησε τον λόγο από τον διαιτητή και πάνω στην κουβέντα είδε και αυτός , στο ίδιο λεπτό την κόκκινη κάρτα. Μίλησε σίγουρα σε έντονο ύφος προς τον διαιτητή αλλά προτού δεχτεί την κάρτα σε καμία περίπτωση δεν τον εξύβρισε. (προσωπική άποψη).


ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ 3-0 Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ... by sportcyclades

Ακλούθησαν σκηνές "απείρου κάλους" με ποδοσφαιριστές να κινούνται κατά του διαιτητικού τρίο με ανθρώπους ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ να προσπαθούν να το προστατέψουν.

Η ένταση κόπασε γρήγορα και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Το παιχνίδι πήγε έτσι μέχρι τη λήξη του και μετά από αυτή δε σημειώθηκε το παραμικρό.

Χλιαρό λοιπόν ματς, με αδικαιολόγητη ένταση ( 4 κόκκινες) από ανθρώπους που δε το συνηθίζουν ,σε σημείο που όλα είχαν κριθεί.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι .

Αρκετά καλός για άλλη μια φορά ο διαιτητής Σουλτανης, χωρίς λάθη οι βοηθοί Μενδρινός και Δρόσος.

Αυστηρή κατά τη γνώμη μου η κόκκινη στον Ζαγοραίο.

Δίκαιη η νίκη για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares