Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 21:04

Καραγιαννόπουλος: "Σε ανοδική πορεία ο Παμμηλιακός"

Δέκα ημέρες άδεια έδωσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παμμηλιακού το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο του όμορφου νησιού των Κυκλάδων θα αποκτήσει και πάλι... πνοή την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου.

Ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος, όπως, μας τόνισε πολύ δύσκολα θα γίνει κίνηση για μεταγραφική ενίσχυση με τον ίδιο, πάντα, ευχάριστος στο sportcylades.gr να σχολιάζει την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και της ακαδημίας.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

"Θεωρώ ότι τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές που έχω αναλάβει, η ομάδα δείχνει αυτό που πρέπει να δείξει εντός των τεσσάρων γραμμών, έχει ανοδική πορεία απλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο για να μπορέσουμε να κάνουμε βήματα παραπάνω και να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε που είναι η θέση που οδηγεί στα Play off".

Για τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές του σωματείου τόνισε:

"Οι ακαδημίες έχουν πάρει ρεπό δυο εβδομάδες όσο διαρκεί δηλαδή η παύση των σχολείων. Είμαστε εντός των στόχων όσον αφορά το Κ16, Κ14 και Κ12, και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην β' φάση και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Εύχομαι στην ΕΠΣ Κυκλάδων και σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καλές γιορτές με υγεία". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares