Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 14:51

Γιώργος Ηλιού: Συγχαρητήρια στον Ρένο Φρέρη, είμαι στη διάθεση του

Με προσωπική του επιστολή ο Αντιδήμαρχος Κύθνου και υπεύθυνος αθλητισμού κ. Γιώργος Ηλιού συγχαίρει τον κ. Ειρηναίο Φρέρη για την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Ηλιού ζητά την συνέχιση της στήριξης της ένωσης προς το νησί της Κύθνου, ενώ θέτει τον ευατό του διαθέσιμο προς συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά η επιστολή:

Θα ήθελα από καρδιάς να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια μου  για την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων  με τον συνδυασμό «Ισχύς εν τη ενώσει». Η  διοργάνωση του δυσκολότερου πρωταθλήματος της Ευρώπης , όπως συχνά αναφέρετε είναι εάν πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα που απαιτεί ομοψυχία, συνεργασία και αγάπη για το άθλημα.

Εύχομαι πραγματικά να επιβεβαιωθεί στο έπακρον ο τίτλος του συνδυασμού σας.

Τέλος, θα ήθελα να σας ζητήσω να συνεχίζετε να στηρίζετε την προσπάθεια που διενεργείται στην Κύθνο , αφού όπως είδατε και στην κλήρωση του πρωταθλήματος χαίρει ιδιαίτερης αγάπης και στήριξης όλης της κυθνιώτικης κοινωνίας, παρά την αντικειμενική δυσκολία της μη ύπαρξης Γηπέδου.

Είμαι πάντα στη διάθεση σας για συνεργασία , εύχομαι να τα πούμε σύντομα στα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Κύθνου!

 

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Κύθνου και

Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού

Ηλιού Χ. Γεώργιος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares