Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 19:44

Τι γίνετε λίγο πριν την σέντρα στον 8ο ;

mykonos_fasi

Τρεις Κυριακές μας χωρίζουν από την σέντρα του Περιφερειακού και τα τελευταία νέα από τον 8ο όμιλο έχουν ως εξής.

ΑΕ Κως: Συνεχής βελτίωση

AE_KOSΕμφανώς βελτιωμένη εμφανίστηκε η ΑΕ Κως σε πρόσφατο φιλικό με αντίπαλο τον συντοπίτη ΠΑΟΚ Κω. Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κέρδισε με 7-2, με τα περισσότερα γκολ να επιτυγχάνονται στην επανάληψη. Για την ΑΕ Κως σκόραραν οι Πης, Σιώμος, Οικονόμου, Φυτάς, Σταματίου (2), Ελευθεριάδης. Η ΑΕ Κως αγωνίστηκε ως εξής: Ντιμιτρίεβιτς, Πολίτης, Ιωαννίδης, Αρβανίτης, Ακριτίδης, Μαργαρίτης, Σιώμος, Χατζηαντωνίου, Αναστασιάδης,Ταϊφού, Πης. Επίσης, αγωνίστηκαν και οι Φυτάς, Οικονόμου, Ζαμάγιας, Ελευθεριάδης, Σταματίου, Σαρηγιάννης, Όθων, Χρυσικάκης, Κόπελλος και Βάσης.

Ηλιούπολη: Χαμηλά ο πήχης

HLIOUPOLHΜία νέα προσπάθεια ξεκινάει στις τάξεις της Ηλιούπολης, η οποία θα συμμετάσχει φέτος στον 8ο όμιλο της Δ' Εθνικής μετά από πολλά χρόνια. Ασφαλώς, οι δεδομένες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους της ομάδας να θέσουν υψηλούς στόχους. Το ζητούμενο για τον Ιάκωβο Χατζηαθανασίου και τους συνεργάτες του είναι η δημιουργία μίας ομάδας, που θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Ιάκωβος Χατζηαθανασίου: Θα... παλεύουμε!

Την υπόσχεση ότι η ομάδα του θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι η προσπάθεια είναι δεδομένα πολύ δύσκολη, έστειλε προς τους φιλάθλους της Ηλιούπολης ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα 'Goal News' για την πορεία του σχεδιασμού, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: 'Τα πράγματα είναι δύσκολα. Όταν ξεκινήσαμε την οργάνωσή μας δεν υπήρχε ούτε ένα δελτίο στην ομάδα. Προσπαθούμε, όμως, για το καλύτερο, αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Εχουμε ένα ρόστερ 24 παικτών, που πλαισιώνεται και από ταλαντούχους παίκτες της ερασιτεχνικής, αλλά τα παιδιά δεν γνωρίζονται ακόμη καλά-καλά με τα μικρά τους ονόματα. Αντικειμενικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, αφού δεν μπορούμε να γίνουμε ομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο 8ος όμιλος της Δ' Εθνικής, άλλωστε, είναι καλύτερος και από τη Γ' Εθνική. Χρειαζόμαστε δουλειά και εγώ το μόνο που υπόσχομαι τόσο προς τον κόσμο όσο και προς τους παίκτες είναι ότι η ομάδα θα παλεύει συνεχώς και ότι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο'.

Ελπιδοφόρος: 'Πήρε' και τα Ψαχνά

ELPIDOFOROSΑκόμη μία πολύ καλή εμφάνιση και νίκη πήρε ο Ελπιδοφόρος απέναντι σε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας, που μάλιστα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football league! Το απόγευμα του Σαββάτου, το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα βρέθηκε στα Ψαχνά, όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Ηρακλή και τον κέρδισε με 1-0. Να σημειωθεί ότι το γκολ της νίκης για τους Κηφισιώτες σημείωσε ο Ντούμος στο 73'. Από την πλευρά του, ο έμπειρος τεχνικός παρέταξε την εξής ενδεκάδα: Ιωσήπου, Στασινός, Εσλερ, Χόρτσας, Λίτσος, Κορακάκης, Στρατάκης, Γκόντζος, Γκουτσούλας, Κάρος, Μακρής.

Ελπιδοφόρος: Εύκολα και... αναμενόμενα!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Ελπιδοφόρος κέρδισε με 3-0 τον Ακάδημο Αμαρουσίου (ομάδα Β' κατηγορίας των Αθηνών) στο γήπεδο Μελισσίων και προκρίθηκε στη δ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Η ομάδα της Κηφισιάς προηγήθηκε μόλις στο 14' με γκολ του Κορακάκη, στο 52' ο Στρατάκης διπλασίασε τα τέρματα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μακρή να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Γκουτσούλα στο 32' και τον Ντίβαρτζη στο 80'. Ο Γιώργος Βαζάκας επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον βασικούς ποδοσφαιριστές, παρατάσσοντας το εξής σύνολο: Ιωσήπου, Στασινός, Σεβάι, Λίτσος, Χόρτσας, Ελευθερίου (46' Κακλαμάνος), Κορακάκης, Μακρής (63' Ντούμος), Στρατάκης, Γκουτσούλας, Γκόντζος (78' Ντίβαρτζης)..


Περιστέρι: Φιλικό στα Μελίσσια

AO_PERISTERIOYΕνα ακόμη ισχυρό τεστ περιμένει τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Περιστερίου, που έχουν μπει στον... τρίτο μήνα προετοιμασίας τους για το νέο πρωτάθλημα. Σήμερα, ημέρα Κυριακή, στις 15.00 το συγκρότημα του Γιάννη Τάπρατζη θα βρίσκεται στο γήπεδο Μελισσίων για τη φιλική αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο έμπειρος τεχνικός καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διατηρήσει το ενδιαφέρον στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι είναι λογικό να έχουν απολέσει τα όποια κίνητρά τους μετά από τόσο μεγάλη αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τράχωνες: Κουράζει η αναμονή

TRAXONESΓια τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος μίλησε ο Κώστας Μιχάλης στην εφημερίδα 'Ωρα των σπορ'. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής σχολίασε: 'Σίγουρα μας έχει κάνει κακό το γεγονός ότι προετοιμαζόμαστε τρεις μήνες! Οι παίκτες δεν κουράζονται μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Μόνο κακό μπορεί να κάνει αυτή η αναμονή'. Όσον αφορά τα συμπεράσματα που έχει βγάλει ο ίδιος για την ομάδα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: 'Δεν πρέπει να πιάνουμε μόνο το παιχνίδι του κυπέλλου απέναντι στον Ήφαιστο. Κοιτάω την γενική εικόνα που έχουμε δείξει στα φιλικά και αυτή είναι καλή'.

Νέα Ιωνία: Κάκωση μηνίσκου ο Ογκμπουε

NEA_IONIAΚαλύτερα από ό,τι αρχικά θα περίμεναν οι άνθρωποι της Νέας Ιωνίας, ήταν τα νέα που προέκυψαν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάριος Ογκμπουε. Ο νεαρός άσος είχε τραυματιστεί σε πρόσφατη φιλική συνάντηση, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική που έδειξε ότι δεν επρόκειτο για ρήξη χιαστών, αλλά για κάκωση μηνίσκου. Οπερ μεθερμηνευόμενο ο ταλαντούχος επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου είκοσι ημέρες. Παράλληλα, ο Γιώργος Τσαμόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του και τον Μανώλη Βλασερό, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.


Φωστήρας: Άρεσε με την Χαλκίδα

FOSTHRASΣημάδια αισθητής βελτίωσης φανέρωσε ο Φωστήρας στο πρόσφατο φιλικό που έδωσε με τον ΑΟ Χαλκίδας. Η ομάδα του Κώστα Ψυρρόπουλου εμφανίστηκε κατά πολύ ανώτερη σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις της, δείχνοντας ότι βρίσκεται στον... σωστό δρόμο. Για την ιστορία, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-0), με τον Ντεντόπουλο να ανοίγει το σκορ για τους 'κιτρινόμαυρους' και τον Χρυσάφη να φέρνει το ματς στα ίσια για τους Ευβοιώτες.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares