Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 19:11

Κωνσταντόπουλος: «Η πρώτη θέση είναι κατοχυρωμένη από τον Πανναξιακό»

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές θα επιδιώξει να δώσει ο ΑΟ Πύργου την Κυριακή το πρωί στις 11.45 στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών αφού θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής (7ης) του 3ου ομίλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν για το συγκρότημα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου αφού ο έμπειρος προπονητής είδε στη σημερινή προπόνηση τον Κύλογλου να διαμαρτύρεται για πόνους στα πέλματα του με τη συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η χρησιμοποίηση των Καλαμάτα, Φύτρου και Γιάννη Νομικού.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Λύκος, Κυβρικοσαίος, Λύτρας, Τσιρογιάννης, με τον κ. Κωνσταντόπουλο να δηλώνει τα εξής

«Είναι δύσκολο ματς με μια αδιαμφισβήτητα καλύτερη ομάδα που αποτελεί και εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι ποιοτική ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες ο Πανναξιακός. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ούτως ώστε να φανούμε αντάξιοι του αγώνα αυτού».

Ερωτηθείς εάν πιθανή νίκη της ομάδας του, την βάζει στην διεκδίκηση της 1ης θέσης με περισσότερες πιθανότητες, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε:

«Όχι θεωρώ η πρώτη θέση είναι κατοχυρωμένη από τον Πανναξιακό. Δεν παρεκκλίνουμε από το στόχο μας αφού προσπαθούμε και μαθηματικά να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας και θα επιδιώξουμε και σε αυτό το ματς να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να φανούμε αντάξιοι».

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares