Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 16:18

Αντώνης Μαγουλάς: Στόχος η 1η θέση για τον ΑΟ Σερίφου/Το πιο δύσκολο ματς με τον ΑΟ Πάρου

Πορεία που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του ΑΟ Σερίφου; Ή απλά αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από την αρχή της προετοιμασίας και αποδεικνύει ότι δίκαια η ομάδα του Γιάννη Ράμπια δικαίως βρίσκεται στην 1η θέση του 2ου ομίλου με τον ΑΟ Πάρου, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τους "μπλε";

Το ερώτημα αυτό σίγουρα είναι δύσκολο να απαντηθεί στην παρούσα φάση ωστόσο θα μπορεί εν μέρει να λύσει την απορία όλων όσων το έχουν, το απόγευμα του Σαββάτου, αφού οι δυο ομάδες αναμετρούνται με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην 1η θέση.

Στον ΑΟ Σερίφου γνωρίζουν ότι σημεία... κλειδιά του αγώνα είναι η συγκέντρωση και το μηδέν παθητικό και σίγουρα οι παίκτες που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή αυτή είναι εκείνοι της οπισθοφυλακής.

Ένας εξ αυτών είναι ο αρχηγός Αντώνης Μαγουλάς ο οποίος από την πρώτη ημέρα που ιδρύθηκε ο σύλλογος τον εκπροσωπεί έχοντας αδιάλειπτη παρουσία και θα επιδιώξει την Κυριακή με την ηγετική του παρουσία να περιορίσει τα επιθετικά ατου του ΑΟ Πάρου.

Ο ίδιος μίλησε στο sportcyclades.gr γι αυτό το ματς. 

-Τι στοιχεία θα πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα σας για να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης στο ματς με τον ΑΟ Πάρου;

Το ματς με το ΑΟ Παρου είναι το πιο σημαντικό για την ώρα. Η ομάδα μας πρέπει να χαρακτηρίζεται από πειθαρχία και υπακοή στις εντολές του προπονητή μας.

- Με πιθανή νίκη είστε κοντά θεωρείς στην κατάκτηση της 1ης θέσης;

Εάν είμαστε συνεπείς αναφορικά με τις οδηγίες που ορίζει ο προπονητής μας προς την ομάδα πιστεύω πως ναι διότι είμαστε γεμάτοι πάθος και προσηλωμένοι στο στόχο μας.

-Ο ΑΟ Σερίφου μπορεί να κάνει την έκπληξη και να τερματίσει στην 1η θέση;

Όπως σας προείπα, έχουμε από την πρώτη μας εμφάνιση στο πρωτάθλημα ως μοναδικό και απώτερο στόχο την πρώτη θέση.

-Το ματς με τον ΑΟ Πάρου θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη συνέχεια;

Πιστεύω πως ναι διότι ο ΑΟ Παρου είναι από τις πιο καλές ομάδες του ομίλου όποτε για μας είναι ένα δύσκολο ματς για την πρόκριση.

-Ποιο είναι το δυνατό σας στοιχείο;

Το πιο δυνατό μας στοιχείο από την πρώτη μας παρουσία στον όμιλο είναι ότι είμαστε σαν οικογένεια και όλοι μαζί ενωμένοι πάμε για τον στόχο μας.

-Και ένα σχόλιο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε;

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για να συμμετέχουμε στον όμιλο καθώς προερχόμαστε από ένα μικρό νησί. Οι δυσκολίες αφορούν κυρίως την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία η οποία αποτελεί ένα μεγάλο... πονοκέφαλο για την παρουσία μας στο εκάστοτε παιχνίδι και αυτό θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη από την ΕΠΣ Κυκλάδων ώστε να είναι πιο επιεικείς στα αιτήματα μας για τυχόν αναβολές.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares