Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2011 02:17

Προς Football league II ο Ελπιδοφόρος…

Football-League-2

Έτοιμες να περάσουν σε... πράξεις είναι οι ομάδες που κατέλαβαν πέρσι τη δεύτερη θέση σε καθέναν από τους δέκα ομίλους της Δ' Εθνικής και διεκδικούν την άνοδο στη football league II.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Ελπιδοφόρος, ο οποίος είναι απ ο της δυνατές ομάδες που συμμετέχουν στον 8ο όμιλο, μαζί με Πανναξιακό και Μύκονο.

Είναι ενδεικτικό πως τη Δευτέρα το πρωί οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τα δέκα σωματεία (Ορφέας Ξάνθης, Οδυσσέας Κορδελιού, Νάουσα, Αγρότης Λιανοκλαδίου, Θεσπρωτός, Αστέρας Αμαλιάδας, Πανναυπλιακός 2011, Ελπιδοφόρος, Τριγλία Ραφήνας, Επισκοπή) θα αποστείλουν υπόμνημα στην ΕΠΟ, μέσω του οποίου θα ενημερώνουν και επισήμως την Ομοσπονδία σχετικά με την κοινή επιθυμία που υπάρχει για συμμετοχή τους στη Football league II.

Ουσιαστικά, η αντιπροσωπεία των δέκα συλλόγων έχει πάρει το προφορικό 'οκ' από την ΕΠΟ, η οποία δείχνει να είναι θετική προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο πρέπει να δοθεί η άδεια για τις περαιτέρω ενέργειες που πλέον θα αφορούν την Ένωση Football league και Football league II, της οποίας ηγείται ο Σπύρος Καλογιάννης.

Είναι δεδομένο, πάντως, πως στις τάξεις των ομάδων υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως η δικαίωση είναι θέμα χρόνου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares