Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 15:40

"Χόρεψε" στη βροχή ο ΑΟ Πύργου, 1-6 τον Αστέρα Τραγαίας [vid+pics]

Μπορεί να αγωνίστηκε την Παρασκευή απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου και να πήρε τη νίκη με 0-3, ωστόσο, ο ΑΟ Πύργου δεν φάνηκε καθόλου επηρεασμένος από την κόπωση των 90' επικρατώντας σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αγιου Αρσενίου με 1-6 του Αστέρα Τραγαίας για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου φτάνοντας στη 2η θέση έχοντας σε 4 ματς, δέκα πόντους.

Το συγκρότημα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου κυριάρχησε κατά κράτος σε όλη τη διάρκεια του ματς, πλην του τελευταίου δεκάλεπτου που ο Αστέρας δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ παίρνοντας μια σημαντική νίκη που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και η τρίτη συνολική τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τραγαίας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να κάνει αισθητή την παρουσία του γνωρίζοντας μοιραία τη βαριά ήττα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Νομικός που πέτυχε χατ τρικ.

Στο 10' ο Νομικός με έκανε το 0-1, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 26' να διπλασιάζει τα προσωπικά τέρματα αλλά και της ομάδας του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Φύτρος έκανε το 0-3 με σουτ έξω από την περιοχή για να ακολουθήσουν δυο γκολ του Κελίδη στο 40' και στο 42' για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 65' ο Νομικός ολοκλήρωσε το κρεσέντο του κάνοντας το 0-6 πετυχαίνοντας και χατ-τρικ, με τον Μαργαρίτη λιγο πριν το τέλος (65') να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με σουτ από 35 μέτρα. 

Από την άλλη ο Αστέρας Τραγαίας παρέμεινε ουραγός χωρίς βαθμό έχοντας μόλις ενεργητικό 1 τέρμα και παθητικό 16.

Διαιτητής ήταν ο Νεοκοσμίδης με βοηθούς τους Χατζόπουλου και Μελανίτη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ (Ανδρέας Κατσούλης) Χαμηλοθώρης, Φράγκος, Χωριανόπουλος, Μαργαρίτης, Αλιμπέρτης, Τράκος, Επταήμερος, Βερύκκοκος (57' Ψαρρός), Μαρούλης, Κάγκανης, Τουλούπης.

Στον πάγκο οι: Κουφόπουλος, Κατσούλης, Παραράς, Σφυρόερας.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (Αλέξης Κωνσταντόπουλος) Καλαμάτας (62' Καραμολέγκος), Κάτσος, Κολιούσης, Νομικός Ε., Κλουβάτος Κ. (59' Τσιρογιάννης), Νομικός Ι., Νομικός Εμμ., Φύτρος (55' Κουντούρης), Κελίδης, Κυλόγλου, Λύκος (46' Λύτρας).

Αναπληρωματικοί: Μπάκας, Κιβρικοσαίος, Κλουβάτος Στ.

Η βαθμολογία

2018-11-18_5.jpg

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares