Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 14:16

Βιτζηλαίος: "Κρατάμε τους βαθμούς στο ντέρμπι με τον Αστέρα"

Την προηγούμενη Κυριακή, ο Παναγιώτης Βιτζηλαίος πήρε από το... χέρι τον Μαρπησσαϊκό και με τα δυο τέρματα που πέτυχε, το ένα με φάουλ και το άλλο με σουτ έξω από την περιοχή, βοήθησε σημαντικά ώστε η ομάδα του να πάρει τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Μαρμάρων.

Ο πρώην άσος του Αστέρα 2004 που με την παρουσία του ανεβάζει το επίπεδο της Παριανής ομάδας, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης, και το sportcyclades.gr επικοινώνησε μαζί του, όπου μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα λέγοντας: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και ανταγωνιστικό με ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο θα έλεγα. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά δεν το κάναμε. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά''.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του με δεδομένο ότι πέτυχε τα δυο γκολ που έκριναν το ματς για την ομάδα του, ο έμπειρος μέσος είπε: "Είχα όρεξη είχα και καλή διάθεση, πατούσα καλά στα πόδια μου και κατάφερα να τα πετύχω"

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares