Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 01:13

Ραουζαίος: Ο ΑΟΣ είναι εδώ και άμεσα θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΟΣ, Πέτρος Ραουζαίος, για ακόμη μια αφορά αποτελεί μέλος στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Σύρου στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Ο γνωστός παράγοντας μέσω του sportcyclades.gr αναφέρθηκε στο ματς με την Άνω Μερά, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου. 

-Την αποψη σας για το ματς με την Άνω Μερά;

Από θέμα ποιότητας δεν έγινε καλό παιχνίδι. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Αυτό είναι απόρροια ότι και οι δυο ομάδες κατέβηκαν καθαρά με αμυντικούς προσανατολισμούς. Η δική μας ομάδα σε ακόμη ένα ματς απέδειξε ότι διαθέτει πολύ καλή αμυντική γραμμή. Από τους Σταμούλη και Ταμάμη που είναι αμυντικοί μέσοι μέχρι και τους υπόλοιπους αμυντικούς, όλα τα παιδιά αντεπεξήλθαν. Είχαμε στόχο να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Το ίδιο θα σκέφτηκε και ο κ. Πελέκης και γι αυτό το λόγο δεν είδαμε να παίζεται θεαματικό ποδόσφαιρο. Ο κύριος στόχος όπως είπα ήταν και από την Άνω Μερά να μην δεχθεί γκολ.

Για εμάς σαν ομάδα ήταν θετικό το αποτέλεσμα. Εκνευρισμός υπήρχε από την πλευρά της Άνω Μεράς.

Από εκεί και πέρα, βγάλαμε τα τρία ντέρμπι με μηδέν απώλεια βαθμών. Με τον ΑΟ Πάγου πήραμε το απόλυτο. Με τον ΑΟ Μυκόνου θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς εάν ο διαιτητής Καλόγερας μας έδινε το επίμαχο πέναλτι, και στο ντέρμπι της Άνω Μεράς φύγαμε με την ισοπαλία παρότι πριν μερικές εβδομάδες είχαμε ηττηθεί για το Κύπελλο της ΕΠΣ Κυκλάδων. Εκτός αυτού ότι η ομάδα μου ο ΑΟΣ χρόνια είχε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Άνω Μεράς.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι τη σεζόν που αναδειχθήκαμε νταμπλούχοι η μοναδική ήττα που κάναμε ήταν στην Άνω Μερά. 

Φυσικά αν δεν μπορείς να κερδίσεις δεν χάνεις.

-Για το γεγονός ότι δεν έχετε κερδίσει κανένα από τα δυο ντέρμπι με ΑΟ Μυκόνου και Άνω Μερά. Θεωρείτε ότι αυτές οι δυο ομάδες έχουν προβάδισμα έναντι εσάς;

Δεν πιστεύω ότι έχουν κάποιο μεγάλο προβάδισμα διότι την προσεχή εβδομάδα θα γίνει το Μυκονιάτικο ντέρμπι. Η δυναμική και των τριών ομάδων φάνηκε ότι είναι ισάξια διότι ούτε εκείνοι κατάφεραν να μας κερδίσουν. Πολύ περισσότερο με τον ΑΟΜ ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ και όπως προείπα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδισει τη Μύκονο εάν ο διαιτητής Καλόγερας μας έδινε το πέναλτι. Τώρα έχουμε μπροστά μας στην ουσία ένα βατό πρόγραμμα με θεωρητικά πιο εύκολες ομάδες. Την προσεχή εβδομάδα στο γήπεδο μας έχουμε τον αγώνα με τον ΠΑΣ Τήνου που πάντα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά θεωρώ ότι η νίκη μονόδρομος.

-Τι διορθωτικές κινήσεις θα πρέπει να γίνουν το Γενάρη;

.Θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα εκεί που έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχουν κάποια κενά.

-Ο Πέτρος Ραουζαίος τι έχει να πει στον κόσμο της ομάδας;

Όπως ήρθε με τον ΑΟ Μυκόνου και γέμισε το γήπεδο, με τον ίδιο τρόπο θέλουμε να μας στηρίξει στα υπόλοιπα ματς. Ο ΑΟΣ είναι εδώ δυνατός αλλά δυναμώνει ακόμη περισσότερο με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και στα παιχνίδια μας.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν παίξαμε πλήρεις. Πάντα υπάρχουν απώλειες ποδοσφαιριστών αλλά παρ' όλο που παίζουμε με ελλείψεις παίρνουμε αποτελέσματα. Σκεφτείτε να παίζαμε πλήρεις.

Για παράδειγμα την Κυριακή μας έλλειπαν οι Χούρος, ο Λούσας και ο Συμιγδαλάς, που είναι στρατευμένος και ο Κάρολος Ρούσσος που προέρχονταν από τραυματισμό.

Όπως και να έχει θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares