Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 11:15

Βαθμολογία στην Γ' Εθνική/Σκόρερ: Πρώτος ο Αργυρίου

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από χθες το Αιγάλεω στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής αφού με τη νίκη του στην Χαλκίδα και την ήττα του Αιολικού βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς έναντι 10 του Ηλυσιακού, της ομάδας από τη Μυτιλήνη και της Θύελλας Καμαρίου.

Η ομάδα από του Ζωγράφου υποχρέωσε τους Μυτιληνιούς στην πρώτη τους ήττα επικρατώντας με 2-1, ενώ η Θύελλα Καμαρίου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ στα Φηρά με τον Πανθηραϊκό. Οι Άγιοι Ανάργυροι νίκησαν με 1-0 τον Απόλλωνα Ερέτριας, ενώ Ιερόθεος και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0. Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κόρινθος επικρατώντας 0-1 του Χαραυγιακού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Όσον αφορά τον πίνακα των σκόρερ, είχαμε ανακατατάξεις αφού στην πρώτη θέση πέρασε ο επιθετικός της Θύελλας Καμαρίου, Μάριος Αργυρίου με τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Πανθηραϊκό στο ντέρμπι της Σαντορίνης.

Στη δεύτερη θέση με 4 γκολ παρέμειναν Βέρμπης του Αιγάλεω και Ερρίκος της Θύελλας που δεν σκόραραν, ενώ με τρια γκολ ακολουθούν οι Δημήτρης Γαϊδαρτζής ( σκόραρε), Κώστας Τσίτσαρης (σκόραρε), Γιώργος Ρέτζο, Άρης Λαμπράκης και Αλεσάντρο Μάνιας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

Scorer.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares