Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 16:47

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Σαντορίνης για Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου [pic]

Σε ένα παιχνίδι άκρως χορταστικό που είχε όλα τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι, Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 για τα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι στους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Γιάννης Σιλεβίστας στην τεχνική ηγεσία τους προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ χάρη σε τέρματα των Μάνιας στο 22' με σουτ και του Γαϊδαρτζή με τον ίδιο τρόπο στο 44' μετά το λάθος του Ρέτζο.

Παρ' όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις απαντήσεις με ποιον άλλον; Τον Μάριο Αργυρίου.

Ο Περιστεριώτης άσος δυο φορές (39' και 69') βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με σουτ δεν αστόχησε ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 και στη συνέχεια σε 2-2.

Πάντως ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να αμυνθούν πρώτα χωρίς να παίζουν το επιθετικό ποδόσφαιρο που τις έχουμε συνηθίσει. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ματς παρακολούθησε αρκετός κόσμο τόσο από τον Πανθηραϊκό όσο και από την Θύελλα Καμαρίου, με την ατμόσφαιρα να είναι εξαιρετική. 

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια για τους γηπεδούχους μετά τη νίκη με τον Ηλυσιακό, ενώ η Θύελλα Καμαρίου μετά την εντός έδρας ήττα από το Αιγάλεω και το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε αντίδραση παίρνοντας έναν βαθμό.  

panth.jpg

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

22' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ 1-0. Ο Μάνιας με ωραιο σουτ κάνει το 1-0 μετά το 1-2 που έπαιξε με τον Ντούμο.

27' Σουτ του Κοντι ο Ανδριόλας κάνει ασταθή απόκρουση και ο Γαιδαρτζής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώνεται κατόπιν υπόδειξης του β' βοηθού για οφσάιντ.

36' Ο Γιαννής πήγε να γεμίσει με σέντρα όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

38' Ο Γαϊδαρτζής κάνει άσχημο κοντρόλ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Ανδριόλας. 

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 1-1. Ο Αργυρίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Πανθηραϊκού και αφού κέρδισε τους αμυντικούς στο... σπριντ με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 1-1.

44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ 2-1. Μετά από λάθος του Ρέτζο, ο Γαϊδαρτζής έκλεψε τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1.

49' Ο Ρέτζο γυρίζει με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Γιαννή όμως ο Γελαδάρης δεν προλαβαίνει με προβολή να βρει τη μπάλα. 

53' Καλή στιγμή για την Θύελλα Καμαρίου. Ο Ερρίκος έκανε το σουτ από δεξιά και μέσα από την περιοχή όμως ο Διαμαντής εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

62' Σουτ του Μάνιας η μπάλα άουτ. 

63' Μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Γαϊδαρτζή όμως δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ μετά τη πάσα του Κοντι, με τον Ανδριόλα να μαζεύει τη μπάλα. 

69' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 2-2. Ο Αργυρίου βρέθηκε σε θέση βολής ο οποίος για δεύτερη φορά δεν αστόχησε και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-2.

84 Καλή στιγμή για τον Πανθηραϊκό με το σουτ του Γαϊδαρτζή να φεύγει άουτ. 

87' Νέα φάση για τους γηπεδούχους με τον Μάνιας ο οποίος με σουτ είδε τον Ανδριόλα να διώχνει δύσκολα. 

88΄Δοκάρι του Πανθηραϊκού έπειτα από σουτ του Αγοραστού 

Διαιτητής ο διαιτητής Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Τζίκα και Γενναίο. 

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Διαμαντής, Γκίκας, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Λούκας (73' λ.τρ. Αγοραστός), Παληγεώργος, Μάνιας, Κονσταντίνοφ (57' Συλλιγαρδάκης), Κόντι, Ντούμος (78 Κωλέτσης), Γαϊδαρτζής.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Ρέτζο, Γελαδάρης (62' Μαυρομάτης), Σπανός, Μαντούσης, Γιαννής, Φίλων Σιμιτσής (80' Γατσέλος), Αργυρίου, Ερρίκος, Αρβανίτης (74' Ζανελάρι). 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares