Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 01:11

Οι εξελίξεις στον 8ο όμιλο…..

TRIGLIA_PANYGIRIA

Το sportcyclades.gr σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα από τους αντιπάλους της Μυκόνου και του Πανναξιακού στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Περιστέρι: Πέρασε δύσκολα από την Καισαριανή

AO_PERISTERIOYΔύσκολη πρόκριση απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής πήρε ο ΑΟ Περιστερίου, που κέρδισε τον αντίπαλό του με το 'φτωχό' 2-1. Το προβάδισμα στους 'κοκκινόμαυρους' έδωσε ο Μπέλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 35' ο Τσίρος έφερε το ματς στα ίσια. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα, αφού δύο λεπτά αργότερα έγινε το 1-2 από τον Μπόσιο, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Τάπρατζης παρέταξε το εξής σύνολο: Ψύχος, Πρίγκουρης, (46' Πλέστης), Βασιλόγλου, Ποστόλης, Βαγγέλης, Παδαίος, Αθανασίου, Μπόσιος, Νησσαριώτης (65 Αγαπητός ), Μπέλης, Παπαδόπουλος (75' Μπότης).

Νέα Ιωνία: Αδοξος αποκλεισμός!

NEA_IONIAΘύμα... έκπληξης έπεσε η Νέα Ιωνία στη γ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, καθώς υποχρεώθηκε σε αποκλεισμό από τη Διάνα Ηλιούπολης, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Μάλιστα, οι 'κυανοκίτρινοι' δεν κατάφεραν να προασπίσουν το προβάδισμα στο σκορ που είχαν πάρει με το γκολ του Βάσου στο 55'. Στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι επέδειξαν καταδικαστική χαλαρότητα, που επέτρεψε στους γηπεδούχους να κυνηγήσουν το... θαύμα και να το ολοκληρώσουν με τα γκολ του Ανδρεάκενα στο 76' και του Θεοφάνη στις καθυστερήσεις! Για λογαριασμό της Νέας Ιωνίας, ο Γιώργος Τσαμόπουλος χρησιμοποίησε τους εξής: Οικονόμου, Αχμέτ, Ναούμ (46' Χρόνης), Βιδάλης, Μαντούσης, Τσουτσουδάκης, Ογκμπουε (52' λ. τρ. Βάσος), Χαλιμούρδας, Ελμαλόγλου (69' Σκουλάς), Καλογερής, Γιώτης.

Τράχωνες: Προπόνηση στο Περιστέρι!

TRAXONESΤην παραμικρή αντίσταση δεν συνάντησαν στο Περιστέρι οι Τράχωνες, που συνέτριψαν με το ευρύ 7-0 τον τοπικό Ηφαιστο. Χατ τρικ σημείωσε στην επανάληψη, όπου και χρησιμοποιήθηκε, ο Γιαννιτσανάκης (60', 72', 81'), ενώ δύο φορές σκόραρε ο Τσιώλης (19', 44'). Το σκορ είχε ανοίξει ο Καλλιπολίτης μόλις στο 2', ενώ ο Γούλας είχε κάνει το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 11'. Η ομάδα του Αλιμου είχε και δοκάρι με τον Τσιώλη στο 21'. Από την πλευρά του, ο Κώστας Μιχάλης κατέβασε την εξής ενδεκάδα: Καραβατάς, Δρακοντίδης (46' Κορτσινίδης), Κάρδαρης, Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Τσιώλης, Στεφάνου (59' Χριστόπουλος), Παυλίδης (46' Γιαννιτσανάκης).

Αγιαξ Ταύρου: Για... πλάκα στην Αργυρούπολη

AJAX_TAYROYΑνετα και... ωραία πέρασε ο Αγιαξ Ταύρου από την Αργυρούπολη για το Κύπελλο ΕΠΣ, παίρνοντας ευρεία νίκη-πρόκριση απέναντι στη Λαύρα (ομάδα Β' κατηγορίας) με 3-0. Μόλις στο 11' ο Τζανέτος με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 19' ο Ρούσσης διπλασίασε τα τέρματα των 'ερυθρόλευκων'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 55' ο Φύτρος. Ο Αγιαξ είχε και δοκάρι με τον Κατίδη λίγο πριν την ολοκλήρωση του α' ημιχρόνου. Για λογαριασμό των νικητών, ο Αλέκος Ρίζος παρέταξε την εξής σύνθεση: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Ψυχουντάκης, Τριανταφυλλίδης, Μιχαηλίδης, Κατίδης (60' Σωτηρόπουλος), Φύτρος (70' Αποστολακόπουλος), Χαλίλι, Ρούσσης, Τζανέτος (70' Ζώης), Θεοφάνους.

Φωστήρας: Πρόκριση με δυσκολία

FOSTHRASΠολύ πιο δύσκολη, από ότι θα περίμεναν πολλοί, ήταν η πρόκριση του Φωστήρα με αντίπαλο την ΑΕ Αιγάλεω (ομάδα Β' κατηγορίας). Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρρόπουλου επικράτησε με 1-0, χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Ντεντόπουλος μόλις στο 7'. Μάλιστα, στο 70' οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν έχασαν τεράστια ευκαιρία με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κολοκοτρώνη, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο πρώτο επίσημο ματς, ο 'Φονέας' παρατάχθηκε ως εξής: Μπόκος, Παπαδιώτης, Τασουλής, Μπούκουρης, Τερζής, Παπαδημητρίου, Μαυρόπουλος (46' Κούτρος), Τζαναβάρας, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης (68' Κατσάνης), Πετρίτσης (72' Τσίπρας).

 Χάλασε του Τζιωρτζιόπουλου!
Πριν από μερικές ημέρες θεωρούνταν -και όχι άδικα- ως η σπουδαιότερη μεταγραφική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού σε επίπεδο Δ' Εθνικής. Σήμερα είναι απλώς ένα... φλερτ, που δεν οδηγήθηκε σε γάμο! Ο λόγος για τη συνεργασία του Φωστήρα με τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο, η οποία διεκόπη πρόωρα και πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για τον ιστορικό σύλλογο. Οι άνθρωποι του 'Φονέα' άφησαν να εννοηθεί ότι προσωπικοί λόγοι οδήγησαν τον έμπειρο άσο στην απόφαση να μην υπογράψει εν τέλει συμφωνητικό συνεργασίας με το 'κιτρινόμαυρο' σωματείο. Πάντως, πριν αποχωρήσει από τον Φωστήρα, ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος πρόλαβε και φόρεσε τη φανέλα του για φιλικούς αγώνες. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του συλλόγου θα κινηθούν για μεταγραφή μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.

Αιγάλεω: 'Καθάρισε' ο Δουκάκης!

AIGALEOΟ απόλυτος πρωταγωνιστής της πρώτης επίσημης αναμέτρησης του Αιγάλεω ήταν ο Στράτος Δουκάκης. Ο νεαρός άσος σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι με τα Σούρμενα (ομάδα Α' κατηγορίας) και οδήγησε το 'σίτι' σε πρόκριση στη δ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τα δύο όμορφα πλασέ του χαρισματικού μεσοεπιθετικού στο 15' και στο 81'. Από πλευράς Αιγάλεω, ο Θωμάς Γράφας παρέταξε το εξής σύνολο: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Τεγούσης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος Π., Καραγιάννης, Δημητρίου (46' Κωσταντόπουλος Κ.), Ντελμεκούρας (74' Βασιλικής), Τζανετάκος (90' Σιδέρης), Δουκάκης.

Καρλόβασι Σάμου: Καλοβλέπει... 9ο όμιλο!

AE_KarlovasouΠριν από περίπου είκοσι ημέρες η Επιτροπή Πρωταθλήματος είχε ανακοινώσει την τοποθέτηση του Καρλοβάσου Σάμου στον 8ο όμιλο, παρά το γεγονός ότι αρχικά το είχε συμπεριλάβει στον 9ο. Μετά τις αρχικές έντονες αντιδράσεις, οι ιθύνοντες του νησιώτικου συλλόγου έδειξαν να αποδέχονται την απόφαση της ΕΠΟ, όμως ποτέ δεν... έβγαλαν από το μυαλό τους την αρχική επιθυμία. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, η επιθυμία αυτή έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Η δεδομένη εισχώρηση και της Ρόδου στον 8ο όμιλο σημαίνει ότι οι νησιώτικες ομάδες αυξάνονται στις πέντε, σε αντίθεση με τον 9ο όμιλο όπου υπάρχουν μόλις δύο ομάδες (Αιολικός, Μικρασιατική Χίου). Οι διοικούντες το Καρλόβασι ευελπιστούν πως οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ θα θελήσουν να εξισορροπήσουν την κατάσταση, τοποθετώντας το δικό τους σωματείο στον όμιλο του Πειραιά και της ανατολικής Αττικής. Ολα αυτά, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν σε άμεσο χρονικό διάστημα, κατά τον τελικό καταρτισμό των ομίλων.

Ρόδος: Ορφανίδης: Καλύτερα από ότι περίμενα

RODOSΘετικό ήταν το δείγμα της Ρόδου στο πρώτο τεστ με αντίπαλο των Ηρακλή Μαριτσών. Στον αγωνιστικό τομέα τώρα πρέπει να σημειωθεί πώς ο κόουτς της Ρόδου έμεινε εν πρώτοις ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για πρώτη. Αναφερόμενος στο φιλικό των Μαριτσών ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου Σάββας Ορφανίδης τόνισε χαρακτηριστικά: Πήγαμε πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα, για πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Αυτό που πρέπει να πω είναι πώς δουλέψαμε συγκεκριμένα κομμάτια παιχνιδιού. Είμαι ικανοποιημένος γιατί κάποια από αυτά τα κομμάτια βγήκαν δείγμα πώς μπορούμε να αφομοιώνουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Κι είναι λίγες οι προπονήσεις που έχουμε κάνει. Το σκορ τώρα φυσικά και δεν έχει καμιά σημασία. Από αυτό το ματς κρατάμε την εικόνα της ομάδας που ήταν η πρώτη για φέτος στον αγωνιστικό τομέα και είναι πολύ ενθαρρυντική. Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πώς η Ρόδος δεν ολοκλήρωσε ακόμα τις μεταγραφικές της κινήσεις. Ο Πατούχος και ο Κατωπόδης άρεσαν και μένουν οι υπογραφές για την απόκτηση τους. Και οι δυο χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό των Μαριτσών και είχαν στο τέλος την θετική εισήγηση του Σάββα Ορφανίδη για την απόκτηση τους. Αυτό που αναζητεί η ομάδα της Ρόδου είναι ακόμα η απόκτηση ενός έμπειρου φόρ, αλλά κι ενός μικρού κάτω των 21, που να μπορεί να προσφέρει στην ομάδα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Έχουν ήδη βρεθεί θα μπορούσε να πει κανείς, οι συζητήσεις γίνονται αλλά τα ονόματα δεν αποκαλύπτονται για λόγους σκοπιμότητας. Η τεχνική ηγεσία της ομάδας πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι έχει όλο τον χρόνο προκειμένου να προετοιμασθεί κατάλληλα και να εχει την καλύτερη δυνατή πορεία στο Περιφερειακό, με τις εκπροσώπους της Δωδεκανήσου να έχουν δύσκολο έργο, μιας και θα αγωνισθούν με αντιπάλους από την Αθήνα. Πρέπει να σημειωθεί πάντως πώς πολλοί ελεύθεροι από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κατέληξαν σε ομάδες του περιφερειακού καθώς εκεί βρήκαν ανταπόκριση στις οικονομικές τους απαιτήσεις. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που καθιστούν τον 8ο Ομιλο πολύ πιο δυνατό από τους άλλους. Η ομάδα του σμαραγδένιου νησιού έχει και χρόνο, αλλά και διάθεση για να προετοιμασθεί κατάλληλα και να χαράξει μια καλή πορεία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχει φέτος.

Πάρης Βάλβης: Πιστεύω στις δυνατότητες των παικτών μου

AGIA_PARASKEYHΗ προσπάθεια ξεκίνησε αργά και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Παρ' όλα αυτά, ο Πάρης Βάλβης δείχνει να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και, κατ' επέκταση' στην ομάδα του. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, με το ματς Κυπέλλου κόντρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου (ομάδα Α' κατηγορίας). 'Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις προσπάθειες και τη θέληση των παικτών μου, τόσο των έμπειρων όσο και των νεαρών. Πιστεύω σε μεγάλο βαθμό στις δυνατότητές τους' τόνισε αρχικά ο νεαρός προπονητής, για να συμπληρώσει: 'Είμαι αισιόδοξος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα, όμως και στο Κύπελλο θα το παλέψουμε όσο μπορούμε'. Να σημειωθεί ότι σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, η Αγία Παρασκευή γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares