Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 20:44

Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου η προθεσμία για τις συμμετοχές...

d_e8niki

Από τη στιγμή που απαιτήθηκε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έως ότου τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις με τις ομάδες που υποβιβάζονται από τις επαγγελματικές κατηγορίες, ήταν δεδομένο πως θα χρειάζονταν και μία επιπλέον παράταση στην προθεσμία για τις δηλώσεις των συμμετοχών στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Η νέα προθεσμία δόθηκε σήμερα, ημέρα Τετάρτη, το πρωί από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και θα εκπνεύσει στις 10 Οκτωβρίου. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία σε όλα τα σωματεία, που δεν έλαβαν αδειοδότηση από την Ε.Ε.Α., ώστε να δηλώσουν συμμετοχή σε κάποιο πρωτάθλημα και να μην μείνουν... άπραγες για έναν ολόκληρο χρόνο.

Πέντε ομάδες έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή
Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι πέντε ομάδες, από όλες όσες έρχονται από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Την επιθυμία να συμμετάσχουν στη νέα Δ' Εθνική έχουν εκφράσει με επίσημο τρόπο ο Παναιγιάλειος, η Κόρινθος, η Ρόδος, η Ηλιούπολη και ο Αίας Σαλαμίνας. Πλέον, αναμένεται να διαπιστωθούν οι προθέσεις των υπολοίπων ομάδων, που δεν είναι άλλες από τους Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Εθνικό, Ιωνικό, ΑΟ Τρικάλων, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εορδαϊκό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares