Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 14:52

Μπελεγρίνης: Σημαντικό να διδαχθούν σωστά το ποδόσφαιρο τα νέα παιδιά

Τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Πάγου έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα έχουν φανεί.

Η συνεχής βελτίωση, δουλειά και αφοσίωση στο πλάνο που αφορά την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών είναι τα στοιχεία που βρίσκονται στην ιεραρχία του τεχνικού επιτελείου και αυτά άπαντες οφείλουν να τα διαφυλάττουν σαν κόρη οφθαλμού ώστε τα αποτελέσματα να είναι εκείνα που πρέπει.

Ο Πάγος στο τμήμα της Κ16 έχει την τύχη να έχει στην τεχνική ηγεσία τον Άκη Μπελεγρίνη που μίλησε για το ματς με τη Σύρο 2002 λέγοντας:

''Ήταν δύσκολο παιχνίδι ειδικά στο α' ημίχρονο. Νομίζω οτι δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν ήμασταν ψύχραιμοι. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αρκετά νωρίς αλλά δεν το κάναμε.  Στην ανάπαυλα που το συζητήσαμε με τα παιδιά ηρεμήσαμε και δείξαμε άλλο πρόσωπο. Είχαμε αρκετές φάσεις και τελικές απέναντι σε μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική παρότι έχει παίκτες στο ρόστερ πιο μικρούς. Κοιτάζουμε τη συνέχεια όμως θεωρώ οτι σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες είναι σε τι μέρα θα βρεθούν τα παιδιά. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και 6 χρόνια να δουλεύουμε με αυτά τα παιδιά. Ήρθαν νέα παιδιά φέτος και δουλεύουμε κυρίως με 2004 ηλικίες. Το σημαντικό είναι όμως να μάθουν το ποδόσφαιρο σωστά. Εάν έχουμε θέληση είμαστε ανταγωνιστικοί και εάν είμαστε ανταγωνιστικοί θα έρθουν τα αποτελέσματα αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό δρόμοι''.

Σε ερώτηση εάν μπορει η ομάδα του να κάνει πρωταθλητισμό, ο Μπέλε είπε:

''Εγώ θα έλεγα ότι το σημαντικό είναι από κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε κάτι είτε θετικό είτε και αρνητικό γιατί όλα αυτά τα στοιχεία τα χρησιμοποιείς και τα δουλεύεις για να βελτιωθείς. Τώρα πρωταθλητισμό εάν κάνουμε είναι νωρίς το πούμε. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και το σημαντικό όπως είπα πριν είναι σε τι μέρα θα βρεθούν οι παίκτες''.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει συνεργασία με τον προπονητή της α' ομάδας, Νίκο Βουτσίνο, ο πρώην άσος της Καλλιθέας είπε

''Με τον Νίκο Βουτσίνο επειδή δεν υπάρχει τμήμα που να μας ενώνει δεν συνεργαζόμαστε ουσιαστικά. Βλέπω οτι υπάρχει θέληση, δουλεύει με την ομάδα και θεωρώ ότι είναι αξιόλογος προπονητής και πιστεύω ότι θα πάει καλά η ανδρική ομάδα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares