Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 12:50

Μπαλόπητας: Μπορεί τριάδα ο Πάγος

Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο νησί της Σύρου, αφού με την παρουσία του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω του. 

Ο Αντώνης Μπαλόπητας με την ποιότητα και τα εξαιρετικά στοιχεία που διαθέτει θα ανεβάσει το επίπεδο του Πάγου στο ερχόμενο πρωτάθλημα και θα συνδράμει στην προσπάθεια των Συριανών να συμμετέχουν στην τελική φάση, σε έναν απαιτητικό όμιλο όπου συμμετέχουν ο ΑΟΣ, ο Άγιαξ Σύρου, η Άνω Μερά και η Μύκονος.

Ο ίδιος γνωρίζει αρκετά τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν για την ομάδα του, όμως εκφράζει την αισιοδοξία του είναι όλα θα πάνε καλά αφού ο σύλλογος βαδίζει σε πλάνο που αποπνέει υγεία.

Ο Συριανός άσος παραχώρησε συνέντευξη στο sportcyclades.gr όπου μίλησε για τον ΑΟ Πάγου, τον ΑΟ Σύρου, το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, το Συριανό ποδόσφαιρο, τα φαβορί για την άνοδο και το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Ποιος ήταν ο λόγος που ανανέωσες με τον ΑΟ Πάγου;

Υπήρχε μια καλή πρόταση από τον ΑΟΣ και τον Γιώργο Φώσκολο και τον ευχαριστώ γι αυτό. Από εκεί και πέρα ο πρώτος λόγος που έμεινα στον Πάγο είναι η πίστη σε αυτό που ξεκινήσαμε να δημιουργούμε από πέρυσι με τον προπονητή μας Νίκο Βουτσίνο και κατά δεύτερον η φύση της δουλειάς μου αφού υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις.

-Θεωρείς ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι;

Το νέο πρωτάθλημα θα έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί εκτός από τη Μύκονο που φαίνεται ότι είναι φαβορί, φέτος υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι ίδιας δυναμικότητας και αυτό από μόνο του καθιστά το μαραθώνιο ανταγωνιστικό. Πέρυσι η υπεροχή της Θύελλας Καμαρίου δεν άφησε πολλά περιθώρια για εκπλήξεις. Φέτος δεν υπάρχει ομάδα με τόσο μεγάλη δυναμική συνεπώς πιστεύω θα είναι πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι.

-Ποιες ειναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να βοηθήσω πρώτα απ' όλα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και από εκεί και πέρα στόχος αποτελεί να ευχαριστιέμαι και να διασκεδάζω και στα 90' που διαρκεί το κάθε ματς.

-Ποιοι ειναι οι στόχοι της ομάδας;

Οι στόχοι της ομάδας έχουν αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πρώτος στόχος αποτελεί η είσοδος στην τριάδα. Ξέρουμε ότι θα είμαστε  σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο αλλά η ομάδα φέτος έχει ενισχυθεί και δουλεύουμε ήδη το πλάνο του κόουτς για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Από εκεί και πέρα η διοίκηση έχει δείξει τόσα χρόνια ότι είναι κοντά μας είτε καταφέρνουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας είτε όχι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

-Η... επανεκκίνηση του ΑΟΣ θα έχει θετική επίδραση στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο;

Ο ΑΟΣ έχει πολύ βαριά φανέλα. Την έχω φορέσει και σε καλές και σε κακές εποχές και σας διαβεβαιώ ότι είναι πάντα ΑΟΣ, σε ότι κατάσταση και εάν βρίσκεται πάντα θα πρωταγωνιστεί. Δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς τον ΑΟΣ αφού  πάντα ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας και του ανταγωνισμού.

-Που οφείλεται το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια συριανή ομάδα σε εθνικό πρωτάθλημα;

Ο λόγος είναι διοικητικός πιστεύω. Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν κόπο, χρόνο και χρήμα αλλά μάλλον με λάθος τρόπο. Παρ' όλα αυτά υπήρχε ευκαιρία του ΑΟΣ πέρυσι αλλά νομίζω ότι το φοβήθηκαν περισσότερο απ' όσο έπρεπε και δεν το τόλμησαν. Πιστεύω ότι η Σύρος έχει την οικονομική δύναμη να έχει ομάδα στα πρωταθλήματα της Γ' Εθνικής ή της Football League αρκεί να ενωθούν οι παράγοντες.

-Θεωρείς ότι υπάρχει φαβορί για την ομάδα;

Θα δώσω ένα προβάδισμα στη Μύκονο φέτος. Έχει ενισχυθεί σημαντικά, έχει βαριά φανέλα και δείχνει ότι το θέλει. Δεν αποκλείω να γίνει κάποια έκπληξη γιατί όπως σας είπα όλες οι ομάδες είναι κοντά.

-Μπορεί ο Πάγος να κάνει το παραπάνω βήμα φέτος και να διεκδικήσει τον τίτλο;

Θεωρώ ότι ο Πάγος μπορεί να μπει στην τριάδα. Αν φτάσει εκεί θα πρέπει να με ξαναρωτήσετε.

-Ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει;

Ο δυσκολότερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει ήταν ο Μάριο Μπρέσκα πριν 3 χρόνια όταν βρίσκονταν στον Πανθηραϊκό. Ήταν φανταστικός παίκτης. Εκρηκτικός στα πρώτα μέτρα και απρόβλεπτος πάντα. Έπαιζε σχεδόν πάντα με την μια πάσα και έκανε κίνηση στο χώρο. Φανταστικός.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους σε όλα τα νησιά και όχι μόνο του Πάγου. Ελάτε στο γήπεδο στα καλά και στα άσχημα. Ελάτε για να στηρίξετε την ομάδα σας και όχι για να βρίσετε τον αντίπαλο. Κάνουμε προπόνηση με ζεστή και κρύο και δίνουμε το 100% για ένα χειροκρότημα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία για όλους.

42600271_2287166924844476_5746005237991211008_n.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares