Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 22:14

Πεπίτο: "Οι όμιλοι δεν έχουν την ίδια δυναμικότητα"

Θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα σε Συριανές και Μυκονιάτικες ομάδες που έχουν θέσει υψηλά τον πήχη.

Παρ' όλα αυτά ο Ανδριακός του Φίλιππου Ανύση θα παλέψει προκειμένου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, έχοντας ως στόχο το αγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα ματς.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση του ''Πεπίτο'' ο οποίος μιλώντας στο sportcyclades.gr και αναφερόμενος στην κλήρωση τόνισε:

''Για τον 1ο όμιλο, ο πρόεδρος ζήτησε από την ΕΠΣ λόγω του Σούπερ Φέρι που κάνει δρομολόγια να αντιμετωπίσουμε τις δυο Μυκονιάτικες ομάδες εκτός έδρας για να παίξουμε αυθημερόν στα δυο πρώτα ματς. Οι όμιλοι πάντως δεν έχουν την ίδια δυναμικότητα. Πιστεύω, απ' ότι λένε, στον 1ο όμιλο είναι δυνατές οι ομάδες και δεν προκύπτει αυτό στους υπόλοιπους ομίλους. Είναι δεδομένο ότι κάποια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό θα βρεθεί να παίζει μπαράζ''.

Για το εκτός έδρας με τον Άγιαξ Σύρου που θα γίνει το Σάββατο, στις 17.00, ο κ. Ανύσης πρόσθεσε

''Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν είμαστε έτοιμοι ούτε δηλαδή στο 70% γιατί οι αποστάσεις μας είναι μεγάλες. Παίζουν παίκτες που καθημερινά κάνουν αρκετά μεγάλες αποστάσεις και χάνουν προπονήσεις. Θα τα δώσουμε όλα όμως για την πρόκριση. Δεν ξέρουμε όμως τη δυναμικότητα της κάθε ομάδας''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares