Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 22:50

Βελτιωμένοι και πιο «δεμένοι» Πανναξιακός και Μύκονος στο φιλικό…

PANNAXIAKOS_AO_MYKONOY_FILIKO

Σαφέστατα πιο βελτιωμένοι από τα προηγούμενα φιλικά, που έχουν δώσει ως τώρα παρουσιάστηκαν οι εκπρόσωποι των Κυκλάδων στο Περιφερειακό πρωτάθλημα (Πανναξιακός και η Μύκονος).

Ο φιλικός αγώνας διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Αγερσανίου στην Νάξο και σίγουρα αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες. Για τους φιλάθλους του Πανναξιακού ήταν η πρώτη εμφάνιση της ομάδας στο Νησί και ήταν ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά την ομάδα τους από κοντά.

Η εικόνα του αγώνα

Πανναξιακός και Μύκονος «έκοψαν» το παιχνίδι στα δύο και κράτησαν από ένα ημίχρονο καλής παρουσίας.

Ο Πανναξιακός μπήκε «φουριόζος» και μέχρι το 30ο λεπτό κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Η ομάδα της Νάξου έδειξε πολύ καλύτερη  εικόνα στην επιθετική της γραμμή και παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη από τα φιλικά, που είχε δώσει έως τώρα. Με  τις καταπληκτικές εμπνεύσεις του Στάμου και του Πολυκρέτη, αλλά  και την αποτελεσματικότητα του Καρούση, ο Πανναξιακός παρουσίασε σίγουρα άλλο πρόσωπο επιθετικά και αν ήταν πιο τυχερός και δεν τον σταματούσε ο Γκουλιάρας και το δοκάρι της Μυκόνου, ίσως να είχε πετύχει και τρίτο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από αρκετές αλλαγές, που έκανε ο Δημήτρης Σκούνας η ομάδα της Νάξου έχασε την συνοχή της στον χώρο του κέντρου και παρουσίασε κενό στην αριστερή της πτέρυγα, όπου προήλθαν τα δύο από τα τρία τέρματα, που δέχτηκε.

Από την άλλη πλευρά η Μύκονος μπήκε πολύ μουδιασμένα και φάνηκε αρκετά επηρεασμένη από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, αλλά και από την πίεση που δεχόταν από τους Ναξιώτες. Οι Μυκονιάτες κατάφεραν να ισορροπήσουν κάπως τον αγώνα και  στο 28΄έστειλαν το πρώτο μήνυμα με δοκάρι, που είχε ο Καρακίτσος. Στο 31΄και στο 51΄ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε εύστοχα δύο πέναλτι, που κέρδισε ο Παπασταθόπουλος φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα. Ο ΑΟ Μυκόνου έφυγε με την φιλική νίκη από την Νάξο με γκολ, που πέτυχε ο Πανέτας στο 85ο λεπτό του αγώνα.

Γκολ και φάσεις

15΄διπλή ευκαιρία για τον Πανναξιακό, με τον Στάμο να επωφελείται μια σέντρα «διαβήτη» του Καρούση, αλλά η καρφωτή κεφαλιά που επιχειρεί σημαδεύει το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σουσούνης «νικιέται» από τον Γκουλιάρα.

16΄σουτ του Καρατέλιου διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ ο Γκουλιάρας.

20΄1-0 ο Καρούσης γίνεται αποδέκτης κάθετης πάσας και πλασάρει εύστοχα βάζοντας τον Πανναξιακό μπροστά το σκορ.

28΄διπλή φάση από τον Καρακίτσο, που με σουτ δεν καταφέρνει να νικήσει τον Θέμελη. Στην συνέχεια της φάσης εκτελεί κερδισμένο φάουλ, που σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Θεσσαλονικιού τερματοφύλακα.

30΄2-0 πλάγια διείσδυση στην περιοχή της Μυκόνου από τον Πολυκρέτη, που δίνει έτοιμο γκολ στον Καρούση κάνοντας ο τελευταίος το 2-0 για την ομάδα του.

31΄2-1 αμέσως μετά την σέντρα ο Καρατέλιος υπέπεσε σε πέναλτι κατά του Παπασταθόπουλου και μετέτρεψε σε γκολ ο Καρακίτσος.

38΄ο Θέμελης «σταματά» Πανέτα και Ξένο σε διπλή ευκαιρία της Μυκόνου.

51΄2-2σε φάση καρμπόν με το πρώτο πέναλτι ο Κουφόπουλος ανατρέπει τον Παπασταθόυλο στην περιοχή και ο Καρακίτσος κάνει το 2-2.

65΄σε φάση για γερά νεύρα ο Μπουρνιάς κάνει πενταπλή απόκρουση σταματώντας τα εξ επαφής σουτ όλης της επιθετικής γραμμής του Πανναξιακού, που είχε εγκατασταθεί στην περιοχή του, με το τελευταίο σουτ του Σουσούνη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Μυκόνου.

66΄-80΄αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες χωρίς ωστόσο κάποια να «σημαδέψει» το παιχνίδι

85΄2-3 ο Παπασταθόπουλος «χτυπάει» από δεξιά και πασάρει άψογα στον Πανέτα, ο οποίος κάνει την ολική ανατροπή για την ομάδα του, χαρίζοντας της τη νίκη με 2-3.

Πως είδαν το παιχνίδι, οι δύο προπονητές;

Ο Δημήτρης Σκούνας ανέφερε ότι «Είναι ένα φιλικό παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Δεν μετράνε ούτε αποτελέσματα, ούτε σκόρερ. Αυτό που μετράει είναι ότι είδαμε αυτά, που θέλαμε να δούμε. Η Μύκονος δεν έκανε ευκαιρία στο πρώτο μέρος και έβαλε ένα γκολ από δικό μας ουσιαστικά λάθος. Το ευχάριστο είναι ότι μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σ' αυτά τα λάθη και να μάθουμε απ' αυτά. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Μύκονο που ήρθε στο νησί και έπαιξε μαζί μας και σίγουρα θα δώσουμε κι άλλα φιλικά ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά του ο Αθανασιάδης τόνισε ότι «ήταν ένα φιλικό παιχνίδι ώστε να βρούμε ρυθμό και θα μείνουμε σ' αυτό. Άλλωστε σε σχέση με πέρυσι έχουμε αλλάξει όλη την επίθεσή μας και έχουμε την ανάγκη για φιλικά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα μέσα από τα παιχνίδια μοντάρουμε αυτά που δείχνουμε στην προπόνηση ώστε να δούμε στην πράξη. Ο Πανναξιακός μου άρεσε, είναι βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε, πιο γρήγορος, καλύτερος επιθετικά και σε γενικές γραμμές που άρεσε αρκετά».

Κορυφαίοι

Για τον Πανναξιακό ξεχώρισε όλη η επιθετική γραμμή του πρώτου ημιχρόνου (Στάμος,Σουσούνης,Καρούσης και Πολυκρέτης), που έδειξε ότι σιγά-σιγά βρίσκει τις λύσεις στο σκοράρισμα.Πολύ καλή απόδοση είχαν και οι Κατσάνης και Θέμελης, που φαίνεται πως θα αποτελέσουν παίχτες «βαρόμετρο» για την απόδοση των Ναξιωτών.

Από την πλευρά της Μυκόνου σίγουρα ο Ηγέτης της ομάδας ήταν ο Καρακίτσος , όπου με τους Παπασταθόπουλο, πανέτα και ξένο αποτέλεσαν τους κορυφαίους για τον ΑΟ Μυκόνου. Πολύ καλές εντυπώσεις επίσης  άφησαν οι δύο τερματοφύλακες  των Μυκονιατών Γκουλιάρας και Μπουρνιάς.

Συνθέσεις

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Θέμελης 

Κατσάνης

Καρατέλιος

Παπαδόπουλος

Τόσκας

Κολιούσης

Τσιτοφώτος

Πολυκρέτης

Καρούσης

Στάμος

Σουσούνης

Γκουλιάρας

Καρατζάς

Αλεξανδρόπουλος

Ζουγανέλης

Κεκέλης

Κούκας

Παπασταθόπουλος

Αργυρίου

Τσάλμας

Καρακίτσος

Ξένος

ΑΛΛΑΓΕΣ

Κουφόπουλος

Βασιλάκης

Κοττάκης

Κρητικός

Ζούλης

Καραλεμογλου

Μπανακάκης 

Μπάλκας

Πανέτας

Αργύροπουλος

Μπουρνιάς

Μπάλλης

Φαρμάκης

Ούσα

Κουνάδης

 



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 2-3 ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑ.... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares