Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 10:34

Γκούφας: Έχω μάθει να συνδυάζω από μικρός ποδόσφαιρο και διάβασμα

Τη φετινή σεζόν, όπως συμβαίνει και τα τελευταία χρόνια, θα ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣ Νάξου.

Ο ίδιος επιθυμεί να κάνει ιδανικό ξεκίνημα, όπως και πέρυσι, όπου το τέλος της σεζόν τον βρήκε πρωταθλητή Κυκλάδων με τη φανέλα των οράνιε στην Κ16, καταλαμβάνοντας επίσης την 3η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Μικτών Ομάδων με την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό της Ναξιώτικης ομάδας, Κώστα Γκούφα, όπου έκανε... την αρχή και μίλησε στο sportcyclades.gr για τη νέα χρονιά, τις δυσκολίες για ένα νεαρό παιδί να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο και τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Πως αντιμετωπίζετε την 1η αγωνιστική σαν ομάδα;

Την πρωτη αγωνιστική την αντιμετωπίζουμε όπως όλες τις άλλες. Θα πάμε χωρίς άγχος ώστε να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, προκειμένου με τη λήξη του αγώνα να είμαστε ικανοποιημένοι όλοι μαζί.

-Πως μπορείς να συνδυάσεις τις υποχρεώσεις του σχολείου με εκείνες της προπόνησης;

Από μικρός έχω μάθει να συνδυάζω το σχολείο με την προπόνηση και να προσπαθώ να δίνω βάση και στα δυο όπως και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να μην υπάρχουν κενά σε κανέναν από τους δυο τομείς. Έτσι και φέτος το ίδιο θα επιδιώξω ώστε στο τέλος της σεζόν να καταφέρω να έχω φτάσει στην επίτευξη των στόχων μου. 

-Ποιος είναι ο φετινός στόχος του ΠΑΣ Νάξου;

Στόχος του ΠΑΣ Νάξου είναι κυρίως να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να πιστεύω ότι σιγά σιγά μέσα από την προπόνηση θα το καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε επίσης και το πως θα κατακτήσουμε τον τίτλο.

-Πως είναι για ένα νεαρό παιδί να στερείται τις απολαύσεις του καλοκαιριού προκειμένου να αφιερωθεί στο ποδόσφαιρο;

Δεν πιστεύω πως στερείσαι κάτι. Υπάρχει αρκετός χρόνος το καλοκαίρι αλλά το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και προτιμώ να καταναλώνω το περισσότερο χρόνο στο γήπεδο παρά στις απολαύσεις του καλοκαιριού. 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares