Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 18:03

Το Cyclades Trail Cup απέβαλε επ΄ αόριστων το “Ios Adventure”

Η διοργανώτρια αρχή του Cyclades Trail Cup, ενημερώνει τους αθλητές, εθελοντές, συνεργάτες και υποστηρικτές του, πως η εκδήλωση που διεξήχθη στο πλαίσιο της σειράς αγώνων του 2018 το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και φέρει την επωνυμία: “Ios Adventure” αφαιρείται επ’ αόριστον από τις προτεινόμενες αθλητικές εκδηλώσεις Cyclades Trail Cup.

Η φιλοσοφία του Cyclades Trail Cup είναι να δημιουργεί και να προσφέρει κίνητρο σε αθλητές και κατοίκους να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις αθλητικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που αναδεικνύουν τα νησιά των Κυκλάδων. Να δημιουργεί διαδρομές απόλυτα προσαρμοσμένες στην τοπογραφία και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε περιοχής και να αναπτύσσει τον αθλητικό τουρισμό. Να αναδεικνύει την φυσική ομορφιά και τα παραδοσιακά καλντερίμια κάθε Κυκλαδίτικου νησιού και να πλαισιώνει την αθλητική εκδήλωση με πολιτιστικά δρώμενα προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνωριμίας. Να τηρεί αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας και να προστατεύει το περιβάλλον με κάθε δυνατό τρόπο, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους επισκέπτες και την τοπική κοινότητα για τα πολλαπλά οφέλη του αθλητικού τουρισμού μέ ενημερωτικές δράσεις. Επιλεγεί και αναδεικνύει τοπικά, Κυκλαδίτικα και Ελληνικά προϊόντα ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια μικρών,τοπικών. Επιχειρήσεων.

Όλες οι εκδηλώσεις που συμμετέχουν στο Cyclades Trail Cup, υποστηρίζουν την φιλοσοφία, εφαρμόζουν τις προδιαγραφές και ακολουθούν τους κανονισμούς του. Εκδηλώσεις που αναπτύσουν διαφορετικές απόψεις και εφαρμόζουν αντίθετες τακτικές, θα απομακρύνονται από την συλλογική προσπάθεια που ονομάζεται Cyclades Trail Cup.

***όλοι οι αθλητές που τερμάτισαν στα αγωνίσματα 14χλμ και 24χλμ, θα λάβουν βαθμολογία CTC. Οι βαθμοί ανά αγώνισμα ενδέχεται να αλλάξουν, λόγο της τελευταίας στιγμής αλλαγή διαδρομών αγώνα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares