Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 14:07

Μιχάλης: Πρόβα για το ματς Κυπέλλου

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το φιλικό-θεσμός ανάμεσα στην Θύελλα Καμαρίου και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη.

Το ερχόμενο Σάββατο στις 19.30, το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη θα τεθεί αντιμέτωπο με ένα από τα καλύτερα σωματεία της Α' ΕΠΣΑ που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ελευθεριάδης, Παντελής και Νάκας, με το τεχνικό επιτελείο να... πονοκεφαλιάζει αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας λόγω της ίωσης που ταλαιπωρείται αρκετούς παίκτες.

Αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούνται οι Βαλάντης Αρβανίτης, Γιώργος Πάγια, Μάριος Αργυρίου, Γιάννης Ζανελάρι και η συμμετοχής τους δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Όσον αφορά τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Μάρκος Φύτρος στο φιλικό με τον Γιούχτα, ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί συντηρητικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Λάζαρος Γελαδάρης.

Αναφερόμενος στο φιλικό ο Κώστας Μιχάλης τόνισε: 

''Το παιχνίδι με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου θα το δούμε σαν πρόβα για το ματς που ακολουθεί για το Κύπελλο. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την ενδεκάδα που θα παίξει στο ματς Κυπέλλου, αφού, ακόμη δεν είναι σίγουρο τίποτα όσον αφορά τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσουμε. Θέλω να δω και κάποια πράγματα γύρω από τη διαχείριση του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρησιμοποιήσω 20 παίκτες όπως στο ματς με τον Γιούχτα, αλλά θα χρησιμοποιήσω ενδεκάδα επίσημου αγώνα''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares