Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 16:44

Κουντουράς: Γι αυτό ήρθα στην Άνω Μερά

Ο Βασίλης Κουντουράς αποτελεί και επισήμως ποδοσφαιριστή της Άνω Μεράς αφού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη Μύκονο έχοντας ενσωματωθεί στις προπονήσεις του συλλόγου.

Ο ικανότατος άσος που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για λογαριασμό του Άγιου Ιερόθεου τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και είναι έτοιμος να ζήσει την πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του.

Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο sportcyclades.gr ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε το σωματείο της Μυκόνου για να συνεχίσει την καριέρα του με τον πρώην άσο του Αετού Κορυδαλλού να δηλώνει τα εξής: ''Επέλεξα την Άνω Μερά επειδή στόχος της ομάδας αποτελεί ο πρωταθλητισμός και αυτό κάθε ποδοσφαιριστή τον γεμίζει αισιοδοξία και του δίνει κίνητρο για τη συνέχεια''.

Ερωτηθείς για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από την Αθήνα μετά από αρκετά χρόνια για χατίρι του Μυκονιάτικου σωματείου, ο Κουντουράς είπε: ''Η Άνω Μερά έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου να φύγω από την Αθήνα γιατί πρόκειται για σύνολο με άριστη οργάνωση και πολύ καλό υλικό. Ελπίζω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι εμείς''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares