Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 23:38

Νίκη για την Τραγαία στο φιλικό με το Φιλώτι…

filoti-asteras_filiko

Φιλική νίκη επί του Φιλωτίου με 4-1 πέτυχε ο Αστέρας Τραγαίας στον αγώνα που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αγερσανίου.

Οι Τραγαιώτες φάνηκαν πολύ πιο έτοιμοι από την ομάδα του Φιλωτίου και με MVP τον Φρατζέσκο, ο οποίος πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, κατάφεραν να πάρουν μία ακόμα νίκη σε φιλικό αγώνα.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΜΣ Φιλωτίου «λαβωμένος»  από τις πολλές απουσίες (Σφυρόερας, Στρατούρης, Κατσουρός, Δέτσης), μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε στο  πρώτο 20λεπτό. Η κυανέρυθροι έδειξαν καλό πρόσωπο  μέχρι τον τραυματισμό του Μουστάκη Α. στο 25΄,που αντικαταστάθηκε  και «αυτομάτως» η ομάδα του Φιλωτίου έχασε την συνοχή της στο κέντρο, πληρώνοντας ταυτόχρονα και τα πολλά λάθη στο κέντρο της άμυνας .

Οι παίχτες του Αστέρα έδειξαν καλό πρόσωπο και ήταν πιο αποτελεσματικοί στα τελειώματα, καταφέρνοντας να προηγηθούν στον αγώνα με 4-0 (3 γκολ Φρατζέσκος, 1 Μασούρας). Το σκορ κατάφερε να  μειώσει στο τέλος του αγώνα με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ ο Ευριπιώτης.

Οι δύο ομάδες πλέον κοιτάζουν τους αγώνες Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας (ΑΟ Πάρου-ΑΜΣ Φιλωτίου και Αστέρας Τραγαίας-Αναγέννηση Νάξου) θέλοντας την πρόκριση στην δεύτερη φάση του θεσμού.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας

Κάγκανης , Βουτσίνος , Στρούβαλης , Μασούρας ,  Δλενδρίνος , Αλιμπέρτης, Φρατζέσκος, μπεκή , πιέτρι , Μάκαρης , Καπαρέλης ,

Αναπληρωματικοί : Μαϊτός ,Βλασερός ( Νικολέτος) , Κατσούλης  , Δρύλλης  Μ , Δρύλλης  Ν , Σαλτερής  Α

ΑΜΣ Φιλωτίου

Πολυκρέτης ,  Τσάφος , Μπαρδάνης  ,  Κοττάκης , Μουστάκης  Ν, Μουστακής  Α, Προμπονάς Α ,Ψαρράς Β , Καράι  Β , Ευριπιώτης , Κώτσος

filoti-asteras_filiko.1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares