Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 20:29

Λίμα: Να φτάσουμε τον Πανναξιακό και πάλι ψηλά (vid)

Ο Πανναξιακός πριν από λίγο ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νόνι Λίμα και το sportcyclades.gr βρέθηκε στο γήπεδο του Αγερσανίου για να καλύψει το ρεπορτάζ.

Ασφαλώς δεν θα μπορούσαμε να μην έρθουμε σε επαφή με τον κ. Λίμα που ανέλυσε στην κάμερα τους τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης λέγοντας:

''Από μια συζήτηση που έκανα με τον πρόεδρο, Μιχάλη Αγγέλη, με τον οποίο γνωριζόμαστε και τον είχα ποδοσφαιριστή στο προηγούμενο πέρασμα μου, μιλήσαμε και δέχτηκα στην πρόταση που μου έκανε για να αναλάβω την ομάδα. Ξέρω ότι είναι εντελώς διαφορετικά από την ομάδα που ήμουν πριν. Είναι μια ομάδα που θέλει οργάνωση και οι παίκτες θα πρέπει να μπουν σε άλλο στιλ παιχνιδιού. Εφόσον τα παιδιά τακτοποιήσουν τα ωράρια με τις δουλειές τους και δουλέψουμε, θα φτάσουμε τον Πανναξιακό σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο''.

Ερωτηθείς για τους στόχους είπε: ''Εγώ γενικά θέλω να δω το υλικό που έχω, να βάλουμε ένα πλάνο στην ομάδα προκειμένου να μπορούμε στις δύσκολες στιγμές να αντεπεξέλθουμε. Πάντα στόχος αποτελεί να κοιτάζουμε ψηλά και θα βαδίσουμε σε αυτό το πλάνο''.

Για το μεταγραφικό κομμάτι τόνισε: ''Πρέπει να βρούμε καλούς παίκτες ώστε να πλαισιώσουν την ομαδα και εφόσον βρεθούν θεωρώ ότι η ομάδα είναι διατεθειμένη να τους αποκτήσει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό να φέρουμε τους παίκτες που θέλει η ομάδα''.

Για το γεγονός οτι αποτελεί τον υπεύθυνο scouting του Πανιώνιου στις Κυκλάδες, ο Λίμα είπε: ''Από τη στιγμή που είμαι εδώ στις Κυκλάδες και υπάρχει αξιόλογος ποδοσφαιριστής είναι ευχάριστο να μιλήσω στη διοίκηση του Πανιώνιου για να προχωρήσουμε σε αυτές τις περιπτώσεις''. 

Στον επίλογο του έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Πανναξιακού λέγοντας: ''Από τη στιγμή που είμαι εδώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα προσπαθήσουμε μαζί με τους παίκτες να κάνουμε την κατάλληλη δουλειά για να φέρουμε τον Πανναξιακό πάλι ψηλά''. 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares