Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 20:21

Συνεχίζει ο... φύλακας άγγελος Ανδριόλας στη Θύελλα Καμαρίου

Σίγουρα μια ομάδα που στοχεύει στον πρωταθλητισμό ξεκινάει το... χτίσιμο του δυναμικού της από την απόκτηση ενός ικανού τερματοφύλακα.

Η Θύελλα Καμαρίου στη συγκεκριμένη θέση έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή αφού κατόρθωσε να έχει στο δυναμικό της ένα πρόσωπο που τα προηγούμενα χρόνια στην Σούπερ Λιγκ με τα χρώματα των Πανιωνίου και Ατρόμητου ξεχώρισε.

Ο λόγος για τον Κώστα Ανδριόλα που ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις απαιτήσεις την περσινή χρονιά, πανηγυρίζοντας με την ομάδα του Καμαρίου την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Κώστας Μιχάλης αλλά και η διοίκηση, δικαιώθηκαν για ακόμη μια επιλογή τους, και ήταν δεδομένο ότι θα έκαναν πρόταση στον θηριώδη πορτιέρο να παραμείνει και στη Γ' Εθνική, κάτι που συνέβη με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

"Το Δ.Σ .της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα μας Kώστα Ανδριόλα. Ευχόμαστε στον Κώστα μια ακόμη όμορφη και δυνατή σεζόν με υγεία και πολλές νίκες επιτυχίες! Μετά τιμής, Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares