Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 23:17

Θύελλα Καμαρίου: Αργυρίου και Σιμιτσής στη Σαντορίνη

Αφού ολοκλήρωσε το θέμα με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών από το βασικό κορμό, η Θύελλα Καμαρίου έβαλε πλώρη για τη μεταγραφική της ενίσχυση, κάνοντας... σεφτέ με την επιστροφή του Μάρκου Φύτρου.

Παρ' όλα αυτά, το μόνο σίγουρο ήταν ότι η προσθήκη του έμπειρου μέσου δεν θα ήταν η μοναδική με δεδομένο ότι στόχος της ομάδας ήταν να γίνει και η υπέρβαση, επιλέγοντας το καλύτερο κομμάτι από την... τούρτα των επιλογών που είχε για την γραμμή κρούσης.

Οι Καμαριανοί φρόντισαν να κάνουν δυναμικό μπάσιμο, προσδίδοντας αίγλη, ποιότητα και εμπειρία στη φαρέτρα τους, αφού κατάφεραν να προσεγγίσουν και να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του περσινού πρωταθλήματος που συμμετείχε στον 8ο όμιλο. 

Ο λόγος για τον επιθετικό που πέρυσι αγωνίστηκε στον Άγιο Ιερόθεο, Μάριο Αργυρίου, που βρίσκεται στη Σαντορίνη προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Θύελλας το ενδεχόμενο μετακίνησης του στους νεοφώτιστους.

Ο Αργυρίου πέρυσι σκόραρε 10 φορές συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία των "κιτρινόμαυρων" όσον αφορά στην παραμονή, ενώ πρόπερσι είχε έρθει στη Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό, φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού έχοντας και δοκάρι στο συγκεκριμένο ματς. Ο Αργυρίου στους Νικαιώτες σκόραρε 13 φορες, ενώ έχει περάσει ακόμη από ΑΟ Χανιά, Νέα Ιωνία, Εθνικό Πειραιά, Μανδραϊκό, ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική Βύζαντα Μεγάρων και Εθνικό Αστέρα. 

Τελειώνει του Σιμιτσή

Όσον αφορά την περίπτωση, Παναγιώτη Σιμιτσή, ο ικανότατος μέσος, όπως είχαμε γράψει, βρίσκονταν στο στόχαστρο της Θύελλας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται και ο ίδιος στη Σαντορίνη για τις τελικές συζητήσεις.

Περισσότερα νέα θα υπάρξουν αύριο όταν θα υπάρξουν τελικές αποφάσεις για τις περιπτώσεις αμφότερων των παικτών. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares