Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 13:42

Ανανέωσε και ο Μαυρομάτης στη Θύελλα Καμαρίου

Όταν στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017 η Θύελλα Καμαρίου ανακοίνωνε τη συνεργασία της με τον Ηλία Μαυρομάτη λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα καταφέρει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να μπει άμεσα στη φιλοσοφία του συλλόγου.α

Ο ικανότατος άσος που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Προμηθέα Λάρισας δικαίωσε τους ανθρώπους των νταμπλούχων Κυκλάδων για την επιλογή τους αφού ήταν από τους ακρογωνιαίους λίγους στην πορεία της ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ως προς τον τίτλο.

Ο 21χρονος άσος με τα 13 τέρματα σε 1396' συμμετοχής απέδειξε ότι αποτελεί έναν από τους πιο δεινούς σκόρερ, με αποτέλεσμα ο Κώστας Μιχάλης να ανάψει το πράσινο φως για την ανανέωση του στο σύλλογο. Κάτι που έγινε φυσικά με τη διοίκηση της ομάδας με συνοπτικές διαδικασίες να ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Θεσσαλό άσο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ .της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον επιθετικό μας Ηλία Μαυρομάτη. Ευχόμαστε στον Ηλία μια ακόμη χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές όμορφες στιγμές στο νέο μας ταξίδι! Μετά τιμής, Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου"

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares