Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 14:28

Σάντε: Μπορούσε να πλασαριστεί στην τριάδα το Φιλώτι

Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζεται για λογαριασμό του ΑΜΣ Φιλωτίου και στόχος αποτελεί κάθε χρονιά να βελτιώνεται προκειμένου να παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α' κατηγορία.

Ο λόγος για τον 21χρονο ακραίο οπισθοφύλακα, Βίλσον Σάντε, που φέτος πραγματοποίησε αρκετά μεστή σεζόν, συμβάλλοντας ώστε η ομάδα του να φτάσει στην 4η θέση στον 3ο όμιλο της Α' κατηγορίας.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή του Φιλωτίου ο οποίος αναφέρθηκε στη χρονιά που πραγματοποίησε η ομάδα του υποστηρίζοντας: ''Η περσινή χρονιά ήταν αρκετά καλή παρότι μείναμε εκτός τριάδας. Προσπαθήσαμε σε όλα τα ματς, και δίναμε το 100% για το σύλλογο, όμως κάποιες συγκυρίες δεν μας επέτρεψαν να πλασαριστούμε εκεί που θέλαμε''.

Στη συνέχεια ο πρώην άσος του Αγερσανίου αναφέρθηκε στην ομάδα που του προξένησε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το φετινό πρωτάθλημα βγάζοντας το... καπέλο στη Θύελλα Καμαρίου. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: ''Θεωρώ ότι η Θύελλα Καμαρίου ήταν ανώτερη απ' όλα τα υπόλοιπα σύνολα. Αυτό φάνηκε από την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και από το γεγονός ότι απέδωσε το καλύτερο ποδόσφαιρο και επέδειξε μια σχετικά σταθερότητα''.

Ερωτηθείς, για τις βελτιώσεις που πρέπει να κάνει το Φιλώτι ώστε να παρουσιάσει περισσότερο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο άμεσο μέλλον, ο Βίλσον Σάντε είπε: '' Το Φιλώτι θα πρέπει να βελτιώσει τις ακαδημίες του διότι είναι το μέλλον του συλλόγου. Από εκεί και πέρα πιστεύω, ότι τη νέα σεζόν η ομάδα θα αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική με δεδομένο ότι ίσως αγωνιστέι στην έδρα του''.

Στον επίλογο του απάντησε στην ερώτηση εάν θα παραμείνει στο σωματείο τη νέα σεζόν, λέγοντας:''Είναι πολύ νωρίς και δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά θεωρώ πως όχι''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares