Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 20:48

Μπιρμπίλη: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Πανθηραϊκό»

Μεταγράφηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στον Πανθηραϊκό και κατόρθωσε όχι απλά να εγκληματιστεί εύκολα, αλλά, να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην γραμμή της οπισθοφυλακής των Σαντορινιών.

Ο Δημήτρης Μπιρμπίλη, παρότι δεν είχε... γνωριμία αρκετή με τον 7ο όμιλο, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων μπήκε στο... κλίμα και πήρε φανέλα βασικού από τον Ανδρέα Σκέντζο, δικαιώνοντας τον πρώην συνεργάτη του Νίκου Αναστόπουλου για την επιλογή του.

Με παρουσία στον Άγιο Ιερόθεο, Χαλκίδα, Ηλυσιακό, Φωστήρα, Παναιγιάλειο, Αθηναϊκό, Προοδευτική, Δόξα Βύρωνος και Νέα Ιωνία, ο Μπιρμπίλη απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε αυτό το επίπεδο και γι αυτό το λόγο ο Ανδρέας Σκέντζος εισηγήθηκε στη διοίκηση να αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα παρέμεναν στο σύλλογο και την επόμενη χρονιά.

Με τη σειρά τους, οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού ήρθαν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή συζητώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας και την επόμενη σεζόν, και οι δυο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία.

Ο Μπιρμπίλη απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης, με τον ίδιο να δηλώνει στο sportcyclades.gr ότι η διοίκηση της ομάδας τον προσέγγισε εξαιρετικά και δεν μπορούσε να απαντήσει αρνητικά. 

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

"Δεν μπορούσα να αρνηθώ στη διοίκηση γιατί ήταν κύριοι απέναντι στο πρόσωπο μου και με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους". 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares