Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 20:10

Κοζανίδης: Παρακολουθώ τον Πανθηραϊκό και τις ομάδες των Κυκλάδων

Σαν ποδοσφαιριστής έγραψε τη δική του ιστορία στο πρωτάθλημα της Football League. 

Ο Στέλιος Κοζανίδης έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΕΑΡ και του Ηλυσιακού δείχνοντας κάθε Κυριακή το πλούσιο ταλέντο που είχε σαν ποδοσφαιριστής.

Πλέον, τα χρόνια πέρασαν και το... κοπέλι από την Κρήτη κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, έχοντας αναλάβει τα ηνία της Επισκοπής.

Η ιστοσελίδα stoplekto.gr επικοινώνησε με τον Κοζανίδη ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που θα γίνει στην Επισκοπή τονίζοντας

"Στόχος αποτελεί να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα γιατί η Γ' Εθνική σίγουρα έχει περισσότερες απαιτήσεις από το τοπικό. Είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία και έχει αξιόλογες ομάδες. Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από την κατηγορία και τη χρονιά. Δεν έχει τεθεί ιδιαίτερος στόχος. Θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει. Μέσω της δουλειάς θα οριοθετηθεί ο στόχος. Πρέπει να διεκδικούμε απ' όλα τα ματς οτι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Ερωτηθείς για τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν ο Κοζανίδης είπε:

"Θέλουμε να πάρουμε παίκτες που να έχουν εμπειρία. Να δημιουργήσουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών. Να υπάρχει εμπειρία, προσωπικότητα και να βρούμε αξιόλογες λύσεις με νεαρούς παίκτες που θα έχουν φιλοδοξίες. Είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλουμε σαν ομάδα. Εξετάζουμε αρκετές περιπτώσεις και θα επιλέξουμε αυτούς που θεωρούμε εμείς ως ιδανικές λύσεις".

Ερωτηθείς εάν παρακολουθεί το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο με αφορμή το πέρασμα που είχε από τον Πανθηραϊκό, ο Κοζανίδης είπε:

"Ναι βέβαια παρακολουθώ τον Πανθηραϊκό. Νομίζω ότι καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες από τους ανθρώπους της διοίκησης κάθε χρόνο. Δεν είναι εύκολο να διατηρείς ομάδα στη Γ' Εθνική χωρίς πολλά έσοδα. Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη και θεωρώ ότι οι ομάδες από τα νησιά έχουν έξοδα σε σχέση με τις ομάδες του κέντρου και είναι δύσκολο κάθε χρόνο και να μπορείς να τη συντηρείς. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Έχει την εμπειρία της Γ' Εθνικής και οι παίκτες που την απαρτίζουν αλλά και ο Ανδρέας Σκέντζος κάνουν εξαιρετική δουλειά. Θα είναι μια χρονιά καλύτερη και πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να θέσει και ως στόχο την άνοδο. Με την ευκαιρία θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου για την άνοδο στη Γ' Εθνική και να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους δυο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares