Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 13:07

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ, ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

proetimasia_2011

Σήμερα θα βγουν και τα τελευταία δελτία από τις μεταγραφικές κινήσεις  για την ομάδα της Θύελλας.

Πιο συγκεκριμένα  οι μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα του Καμαρίου είναι  ο Βλαβιανός Κωνσταντίνος, ο Ξαγοράρης Κωνσταντίνος, ο Λιγνός  Ιωάννης και ο Δρόσος Αντώνης.

Ενώ από την ομάδα έφυγαν (αποδεσμεύσεις) οι: Κασιμάτης Αντώνης ο οποίος θα συνεχίσει στον ΑΟ Πύργου και ο Αργύρης Μακάριος ο οποίος δεν έχει ακόμα βρει ομάδα.

Στην διάθεσή του ο κ. Καντζελής θα έχει από φέτος και κάποιους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και στρατιωτικής θητείας δεν τους είχε στην διάθεσή του την περσινή σεζόν, αυτοί είναι οι: Γιουρέλης Μάνος, Καραμολέγκος Γιάννης, Μηνδρινός Τάσος (Τερματοφύλακας) και Καφίρης Νίκος.

Η Θύελλα εκτός από την ανδρική ομάδα θα κατεβάσει και ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Στον Σύλλογο λειτουργούν και ακαδημίες από 8 ετών και πάνω που δουλεύουν τα τελευταία δύο χρόνια και  είναι σχεδόν έτοιμο και το παιδικό τμήμα της ομάδας να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Φέτος η ομάδα  της Θύελλας, με τις νέες προσθήκες και τον γυρισμό των παικτών θα έχει μια πολύ καλή πορεία, μας τόνισε η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Λιγνού Άννα, έχουμε πολλά νέα παιδιά που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος και ο στόχος μας είναι μία από τις τρεις πρώτες θέσεις. Ότι καλύτερο έρθει καλοδεχούμενο.

Σε ερώτηση που κάναμε στην κ. Λιγνού σχετικά με πιες ομάδες πιστεύει ότι θα ξεχωρίσουν στο φετινό πρωτάθλημα, μας απάντησε: «οι ομάδες που πιστεύω ότι θα ξεχωρίσουν είναι η Άνω Μερά, Άνω Σύρος  και ο Πανθηραϊκός. τουλάχιστον τις δύο από αυτές τις ξέρουμε αγωνιστικά και για εμάς, πέρυσι η καλύτερη ομάδα που είχαμε παίξει ήταν η Άνω Μερά τουλάχιστον στην έδρα μας. Ήταν από τους καλύτερους αγώνες που είχαν γίνει στο νησί, τώρα ο Παμμηλιακός ή o Νηρέας δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη γιατί δεν συναντηθήκαμε  ποτέ. Η ομάδα του ΑΟ Πάρου είναι μια αξιόλογη ομάδα όπως επίσης πριν από την συνένωση και η Μάρπησσα. Το Φιλώτι είναι πολύ δυναμική ομάδα. Με λίγα λόγια θα έχουμε ένα δυναμικό πρωτάθλημα φέτος γιατί πάνω κάτω οι ομάδες που συμμετέχουν είναι αγωνιστικά πολύ κοντά".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares