Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 22:43

Βαγγελής Φουστέρης: H επιτυχία δεν αφορά μόνο τη Θύελλα Καμαρίου

Μέχρι στιγμής τα πράγματα κυλούν όπως θέλουν στη Θύελλα Καμαρίου αφού η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται εντός και των τριών στόχων που έχει θέσει.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων ήρθε και έδεσε μια μια φοβερή πορεία που πραγματοποιεί το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Πάντως, άπαντες στις τάξεις της ομάδας αναγνωρίζουν ότι ο κάθε θεσμός θέλει τη σοβαρότητα του ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Άλλωστε, εάν ένα από τα στοιχεία που έχει φέρει την ομάδα των Κυκλάδων σε αυτό το μεγάλο μονοπάτι είναι η σοβαρότητα, η δουλειά και η επιμονή της διοίκησης.

Ένας από τους πρωτοστάτες της ανοδικής πορείας που διαγράφει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια είναι ο Βαγγέλης Φουστέρης.

Ο γνωστός παράγοντας, που στηρίζει μαζί με τους συνεργάτες του από το διοικητικό συμβούλιο, το σύλλογο παραχώρησε δηλώσεις λίγη ώρα πριν το ματς με τον Παννασαμιακό λέγοντας: 

«Εμείς συνεχίζουμε στο στόχο μας χωρίς να πετάμε στα σύννεφα. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, αρχής γινομένης από τον αγώνα που αφορά το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε και ότι έρθει από αυτό το ταξίδι είναι καλοδεχούμενο. Την Κυριακή παίζουμε ακόμη ένα δύσκολο ματς στην έδρα μας με τον Πανναξιακό και με θετικό αποτέλεσμα ''κλειδώνουμε'' τη συμμετοχή μας στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Καλούμε τους φιλάθλους μας να μας ενισχύσουν στην προσπάθεια αυτή. Μια προσπάθεια που είναι μεγάλη και είναι σπουδαίο επίτευγμα για μια Κυκλαδική ομάδα να έχει προχωρήσει τόσο πολύ στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αυτή είναι σημαντική επιτυχία αφού δεν αφορά μόνο τη Θύελλα Καμαρίου αλλά ολόκληρο το κυκλαδικό ποδόσφαιρο».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares