Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 20:47

Όλοι στον Πανθηραϊκό επιθυμούν την ανανέωση Σκέντζου

Κατάφερε να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ του Πανθηραϊκού και να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

Τα αποτελέσματα ήταν απλά, με τους νησιώτες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να δείχνουν ότι έχουν το δικαίωμα να πρωταγωνιστήσουν σε μια κατηγορία που τα έξοδα για μια ομάδα με έδρα τις Κυκλάδες είναι υπέρογκα.

Η αναφορά μας γίνεται στον Ανδρέα Σκέντζο που απέδειξε ότι έχει όλες τις προδιαγραφές να καθίσει στον πάγκο του Πανθηραϊκού, αφού, με τη δουλειά του, άλλαξε επίπεδο την ομάδα της Σαντορίνης που απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο τερματίζοντας στην 2η θέση του 7ου ομίλου.

Πλέον αυτό που παίρνει σειρά είναι ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, αφού, οι Κυκλαδίτες θα αγωνιστούν για τρίτο συνεχόμενο έτος στην χαμηλότερη εθνική κατηγορία, όμως, οι φιλοδοξίες τους παραμένουν υψηλές.

Σε πρώτο πλάνο και αυτό που θα τεθεί σε συζήτηση στην πρώτη κουβέντα που θα γίνει θα έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Σκέντζο.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει το παραμικρό μέλος της διοίκησης του Πανθηραϊκού που να μην εκτιμάει τη δουλειά του πρώην άσου του ΟΦΗ και του Αρη, λειτουργεί ευεργετικά για εκείνον αφού εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα, η πρόταση του συμβουλίου θα έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια τον τελευταίο λόγο θα έχει ο κ. Σκέντζος ο οποίος θα κληθεί να απαντήσει εάν επιθυμεί ο ίδιος να παραμείνει στην άκρη του πάγκου

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η εκτίμηση είναι αμοιβαία μεταξύ των δυο πλευρών, και όλα δείχνουν, ότι θα πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάτι έχει τελεσιδικήσει.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares