Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 15:42

Για Παρίσ(η) στους τέσσερις της Ελλάδας η Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων [pics-vid]

«Μεθυσμένη πολιτεία» θυμίζουν οι Κυκλάδες με τα πανηγύρια πλέον να είναι αδιάκοπα μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στην ΕΠΣ Ξάνθης και τη νέα πρόκριση της Μικτής ομάδας Νέων στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μοστράτου λειτούργησε σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ακρίτες, με το τέλος της αναμέτρησης να βρίσκει όλους τους συντελεστές να γιορτάζουν με σύνεση αφιερώνοντας τη νίκη στον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Νίκο Παρίση, που περνά την δική του περιπέτεια υγείας.

Τα συγχαρητήρια φτάνουν με μορφή βροχής για τη μεγάλη επιτυχία και θα δημοσιευθούν σε επόμενα άρθρα μας, μεταξύ αυτών και του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη 

Το ματς

Πιο δυνατά στο παιχνίδι μπήκαν οι Κυκλάδες στον νοκ άουτ αγώνα κόντρα στην Ξάνθη στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης. Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιέα. Ο Σαρρής ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ομέρογλου με τον διαιτητή σωστά να δείχνει την άσπρη βούλα.  Οι Ξανθιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να βγουν στην αντεπίθεση στην προσπάθειά τους να φέρουν το ματς στα ίσια.

Οι νησιώτες με καλές άμυνες κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και στο 22ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματά τους και πάλι με τον Λιέα ύστερα από δεύτερο κερδισμένο πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Σαρρής ανατράπηκε από τον Μπαργκάν εντός περιοχής.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για γκολ που πέτυχαν, αλλά ακυρώθηκε από τον διαιτητή καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού οι Κυκλάδες μπήκαν στο ματς με σκοπό να κλειδώσουν την αναμέτρηση και την πρόκριση. Στο 66ο λεπτό, ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Δάρα, ο Λιέας έκανε το χατ-τρικ πλασάροντας από κοντά τον Ομερόγλου.

Στο 82ο λεπτό υπήρξε μικρή διακοπή στο ματς λόγω του τραυματισμού του Τανούζη που αποχώρησε από το ματς με το φορείο και από το γήπεδο κατευθείαν για το Κέντρο Υγείας.  

Οι Κυκλάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Βαμβακουσης απώθησε αντίπαλο και αποβλήθηκε από τον διαιτητή Δραγάτη.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τις Κυκλάδες να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση με σκορ 3-0.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέλος της αναμέτρησης, όλη η ομάδα μαζεύτηκε και φώναξε το όνομα του Νίκου Παρίση, αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, αφιερώνοντας του την νίκη καθώς αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα υγείας.

Διαιτητές: Δραγάτης, Μηττάρης, Καλλής

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Ψύλλιας, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Μπέτσα, Μαργαρίτης, Ξαγοράρης (79’ Κοιλιακούδης), Γρυλάκης, Σαρρής (63’ Καλογερας), Λιέας (90΄Ζουγανέλης), Λέκας (86΄Βαμβακούσης) , Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Γκούφας, Μπουρντένης, , Καραβέλας.

ΕΠΣ Ξάνθης (Κουτρουλός): Ομέρογλου, Μπαργκάν, Γκασπαριάν, Πετρίδης, Γκριγκοριάν, Ευθυμιάδης (59’ Τανουζη), Μπαζοΐδης, Αραμπατζής (69’ Μουστάκης), Περτσανίδης, Μαρκοσιάν (69’ Τοπούζογλου), Ρουστέμ (30’ Κούτσογλου)

Αναπληρωματικοί: Καρατζάς, Αμετ Σενέρ, Αμανατίδης

Το βίντεο του αγώνα και φωτογραφίες

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares