Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011 11:19

Κοντά στην επιστροφή στα γήπεδα ο Αστέρας Τραγαίας….

ASTERAS_SIMA

Μέρες διαβουλεύσεων οι τελευταίες για τους ανθρώπους του ιστορικού Αστέρα Τραγαίας οι οποίοι σκέπτονται πλέον πολύ σοβαρά  το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας στα πρωταθλήματα.

SIMAΑγκάθι σε όλη την ιστορία της συμμετοχής της ομάδας στα πρωταθλήματα αποτελεί το οικονομικό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται κινήσεις για εξεύρεση - εξασφάλιση πόρων για να καλυφτούν τα μεγάλα έξοδα που χρειάζονται για την συμμετοχή της ομάδας.

Το ενδεχόμενο πάντως να δούμε την Τραγαία και πάλι στο πρωτάθλημα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού αυτοί που ασχολούνται με την ομάδα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να υποστεί η ομάδα τις κυρώσεις που θα έχει αν δεν δηλωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η 26/8 που είναι η ημερομηνία λήξης της κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων αποτελεί πίεση για πολλά σωματεία με παρόμοια προβλήματα και αναμένουμε όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον τις ποιες ομάδες θα είναι αυτές που τελικά θα βλέπουμε του χρόνου στα γήπεδα της Α΄και της Β΄κατηγορίας Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares