Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 17:29

Έτσι... ο Δήμος Νάξου αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για το παιδικό ποδόσφαιρο

Ο ''Πολυνίκης'' των μικρών κατηγοριών στις Κυκλάδες ΠΑΣ Νάξου έχει να επιδείξει μία σειρά μεγάλων επιτυχιών, τόσο με την κατάκτηση τίτλων, όσο και με την ανάδειξη ταλέντων που έχουν αποτελέσει μεταγραφικούς στόχους μεγάλων ΠΑΕ.

Βέβαια για να επιτευχθούν όλα αυτά οι θυσίες των ανθρώπων της διοίκησης, αλλά και η στήριξη των χορηγών είναι απαραίτητα συστατικά, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στηρίζει το έργο της ακαδημίας του νησιού. 

Πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης αποφάσισε να επιχορηγήσει τον ΠΑΣ Νάξου με την διοίκηση της ομάδα να εκφράζει το δικό τις δημόσιες ευχαριστίες ου προς τον Δήμο Νάξου:

Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ευχαριστεί το Δήμο Νάξου για την οικονομική ενίσχυση, η οποία είναι  μεγάλης σημασίας για τη συντήρηση των αγωνιστικών τμημάτων το τρέχον έτος. Η ενίσχυση του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ από το Δήμο, είναι απολύτως εύστοχη, αφού ο σύλλογος συντηρεί τα περισσότερα και πολυπληθέστερα τμήματα στις παιδικές και νεανικές κατηγορίες, τα οποία στελεχώνονται από παιδιά που ζουν μόνιμα στη Νάξο, και μάλιστα με πολλές επιτυχίες. Η ενίσχυση του συλλόγου μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του ενδιαφέροντος  του Δήμου για τον παιδικό αθλητισμό του νησιού. Ευχόμαστε να συνεχίσει ο Δήμος Νάξου στο ίδιο πνεύμα της έμπρακτης ενίσχυσης του αθλητισμού και της ποιότητας ζωής στο νησί μας. Το συμβούλιο και οι αθλητές του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, θερμά ευχαριστούμε…

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares