×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 15:15

«5»άστεροι οι Παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Εύκολο μεσημέρι ήταν αυτό της Κυριακής, για τις Μικτές Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων επί των αντιστοίχων της Σάμου, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μοστράτου έδειξαν να μην τους έχει επηρεάσει η χθεσινή ήττα από της Χίο. Με πέντε γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, «καθάρισαν» το παιχνίδι, που στο μεγαλύτερο διάστημα του ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το τελικό 5-0 να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, για το ποια ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Χίου.

ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Παίδες χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους, έπαιξαν κάτω τη μπάλα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους Γιώργου Μοστράτου. Με καλό passing game και σωστές τοποθετήσεις, έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση.

Βέβαια η ομάδα της Σάμου φαινόταν ότι μειονεκτούσε, καθώς τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια ώστε να ανθίσει το ποδόσφαιρο στο νησί.

Οι Κυκλαδίτες από την άλλη μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας από την αρχή να επιβάλουν το ρυθμό τους. Σε αυτό συνετέλεσε και τα γρήγορα τέρματα που πέτυχε. Ως εκ τούτου πήραν χρόνο συμμετοχής κι άλλα παιδιά, ενώ δόθηκε και η ευκαιρία στους βασικούς να πάρουν ανάσες, εν όψει βέβαια και της προσεχούς αναμέτρησης με τα Δωδεκάνησα.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Η ΕΠΣ Κυκλάδων προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Κάτρη, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 19΄με τον Πιταούλη. Στη συνέχεια μπορεί το δοκάρι να στέρησε από τους Κυκλαδίτες το 3-0 στο 25’, ωστόσο ο Βαμβακούσης με πολύ ωραίο τεχνικό σουτ από το ύψος της περιοχής στο 31’ έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του.

MVP ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιαννακόπουλος με δύο προσωπικά του τέρματα έβαλε την σφραγίδα του στην αναμέτρηση. Στο 36ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του ματς, ενώ στην επανάληψη ήταν αυτός που στο 61’ επιχείρησε πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Στάκα, σημειώνοντας ένα από τα ομορφότερα γκολ του Τουρνουά, διαμορφώνοντας και το τελικό 5-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βλουτέλης με βοηθούς τους Κελαϊδίτη και Χατζηκυριάκο, με τους τρεις να έχουν εξαιρετική παρουσία.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Τάκος (54΄Στεφάνου), Σαρρής, Αλουμανής (41΄Κούκος), Ρηγόπουλος, Κρεμμυδάς (41΄Φέγκης), Βαμβακούσης, Διακογιάννης (18΄λ.τ. Σίγκας) , Καλαβρός, Γιαννακόπουλος, Κατρης, Πιταούλης (41΄Βοτσίνος)

Αναπληρωματικοί: Χιλάϊ, Μπλάμο

ΕΠΣ Σάμου: Στακα (63΄Τσατσάκης), Κνίιτης (42΄Σουλάι), Αλμετα, Χατζηανδρέου, Πετσουλας, Κουβαρης (69΄Σουρρής), Σταμέλος (69΄Κίνδερης), Καρλας, Τριτσινιώτης (42΄Μανολιός), Βαλης, Πρενι

Αναπληρωματικοί: Λίνκοφ, Καρβέλης.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares