×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 19:19

Δεν τους ήθελε η μπάλα και «κόλλησαν» στο «Χ» οι Νέοι [vid]

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων και της ΕΠΣ Χίου στον αγώνα που ολοκληρώθηκε προ λίγου στο Φαφάλειο γήπεδο.

Το τελικό 1-1 αφήνει πικρή γεύση στο συγκρότημα του Γιώργου Μοστράτου, αφού στα τελευταία 15 λεπτά πίεσε την αντίπαλη εστία, με τον Παντελαίο – Λιέα - Βαμβακούση, να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για την ομάδα τους, αλλά η μπάλα είχε άλλη άποψη και δεν τους έκανε το χατίρι με την ισοπαλία πάντως να τους κρατά στη κορυφή του ομίλου μετά και την ήττα των Δωδεκανήσων από την Λέσβο.

Η ημέρα δεν είχε ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς για τους Κυκλαδίτες, αφού στο πρωινό παιχνίδι που διεξήχθη, η Μικτή των Παίδων γνώρισε την ήττα με 0-1 από την αντίστοιχη της Χίου.

Για τους νέους η ισοπαλία μπορεί να μην ήταν καταστροφική, ωστόσο και σύμφωνα με την εικόνα της αναμέτρησης, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, εάν ο Παντελαίος, ο Λιέας και ο Βαμβακούσης, εκμεταλλευόντουσαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, με αποκορύφωμα αυτή του τελευταίου, του οποίου η προσπάθεια στις καθυστερήσεις, βρήκε το δοκάρι. Γενικά η ομάδα Νέων έδειξε ότι έχει δυνάμεις και ξέρει πως να χτυπήσει ένα παιχνίδι μέχρι το τελευταίο του λεπτό, αφού μετά την ισοφάριση της Λέσβου οι Κυκλαδίτες πίεσαν ασφυκτικά. 

ΦΟΒΕΡΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΛΙΕΑ

Η ΕΠΣ Κυκλάδων, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό, με τον συνήθη ύποπτο Λιέα να θέτει υποψηφιότητα για ένα από τα ομορφότερα τέρματα φέτος. Ο φορ των Κυκλαδιτών, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εκτέλεση φάουλ ακριβείας του Χατζηλαζαρίδη και με ανάποδο ψαλίδι "hightlight" έβαλε μπροστά την ομάδα του, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Λιέας είναι ο μοναδικός σκόρερ των Νέων, καθώς αυτό ήταν το 4ο του γκολ, όσα δηλαδή έχει πετύχει μέχρι τώρα η ομα΄δα του Γιώργου Μοστράτου.

Η απάντηση της ΕΠΣ Χίου ωστόσο ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μαρινάκη, που ήταν η κύρια πηγή προβλημάτων για τον Κόντρα, με ωραίο ευθύβολο σουτ. Ο αρχηγός της Μικτής Χίου ήταν ο κύριος εκφραστής της ομάδας του και MVP της αναμέτρησης.

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ.. ΑΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν το ίδιο, με τις δύο ομάδες να ισορροπούν στον χώρο του κέντρου, ενώ μέχρι το διάστημα του 75ου λεπτού όπου άλλαξε η μορφή του παιχνιδιού, αμφότεροι δυσκολευόντουσαν να βρουν κενούς χώρους.

Τα εναπομείναντα 15 λεπτά ωστόσο έκρυβαν αρκετές συγκινήσεις για όσους παρευρισκόντουσαν στις εξέδρες του γηπέδου, αλλά και τους εκατοντάδες τηλεθεατές μέσω της συχνότητας του Sportcyclades.gr.

Η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου πίεσε, βρήκε διαδρόμους ενώ και σε τρεις περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε βάλει κάποιο τέρμα. Ο Παντελαίος όμως στο 73’ πλάσαρε άουτ, ο Λιέας στο 79’ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ ο Βαμβακούσης στις καθυστερήσεις του αγώνα τράνταξε το δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής των Ξαγοράρη και Δελερέ, σε φάση που υπήρξαν νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, με την ένταση και την αγωνία να βρίσκεται στο αποκορύφωμα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

Η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 αν και κατά διαστήματα έπαιξε πολύ ωραία μπάλα. Ουσιαστικά πλήρωσε την αστοχία της, ενώ στην διάρκεια του ενενηντάλεπτου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στο τέλος θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν οι ευκαιρίες μετουσιωνόντουσαν σε γκολ. Ο Γιώργος Μοστράτος και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν ότι θέλουν τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μία από τις δυσκολότερες ομάδες του Ομίλου.

Για την ΕΠΣ Χίου που έκανε ντεμπούτο στο Τουρνουά, φάνηκε πως δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο, αφού διαθέτει στο ρόστερ της εξαιρετικά ποιοτικούς αθλητές.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ωραιόπουλος με βοηθούς τους Τσέτσο και Μοσχάτο

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Κόντρα, Κοιλιακούδης, Χατζηλαζαρίδης, Καραμολέγκος, Μπέτσα, Μαργαρίτης, Δάρας (63' Γκούφας), Ξαγοράρης, Λιέας, Γρυλάκης (66΄Βαμβακούσης), Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Σαρρής, Λέκκας, Ψύλλιας, Καραβέλας, Μανδηλαράς.

ΕΠΣ Χίου (Ντούλης): Συρής, Δελερές, Λουμπαρδέας, Σγουράλης, Τσουκάρης (83΄ Γαρρής), Λουλι, Μαρινάκης, Βάσσης, Τσάκος (68΄Ψυχιάς), Καβουλάκης, Μαυράκης (63΄Τσόφλιας)

Αναπληρωματικοί: Κρεατσουλας, Αργυρούδης, Σελαμι, Γιαννοπαπάς

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας στο facebook

 

 

 Μικτές ομάδες: Αποτελέσματα - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares