×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 18:46

Ήττα για τη Μικτή Παίδων [pics - vid]

Η τύχη γύρισε στην πλάτη στην Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, όπου γνώρισε την πρώτη της ήττα από την αντίστοιχη και διοργανώτρια ΕΠΣ Χίου με 0-1.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μοστράτου πάλεψε για τη νίκη όμως δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο γκολ που δέχτηκε στην επανάληψη ως εκ τούτου έφυγε με άδεια χέρια από το Φαφάλειο Στάδιο.

Μπροστά σε αρκετούς θεατές και με μία υπέροχη ημέρα για ποδόσφαιρο, η ΕΠΣ Κυκλάδων και η ΕΠΣ Χίου, ήθελαν όσο τίποτα άλλο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η αναμέτρηση ωστόσο είχε λιγοστές φάσεις, με την πιο σημαντική να καταγράφεται για τους Κυκλαδίτες στο δεύτερο ημίχρονο (55’) όταν ο Βαμβακούσης σημάδεψε με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι, μετά από όμορφη ενέργεια του Διακογιάννη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μοστράτου, τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό, ο Μαργώνης που είχε περάσει σαν αλλαγή άνοιξε το σκορ για τους Χιώτες με σουτ, διαμορφώνοντας το 0-1, το οποίο και παρέμεινε ως το σφύριγμα της λήξης.


Μικτές ομάδες: Αποτελέσματα - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βλουτέλης με βοηθούς τους Κελαϊδίτη και Νάκκα

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Τάκος, Μπλάμο (54΄Σαρρής, 61΄Γιαννακόπουλος), Αλουμανής, Ρηγόπουλος, Κρεμμυδάς, Καλαβρας, Διακογιάννης, Βαμβακούσης, Βουτσινός (41΄Κάτρης), Σίγκας, Πιταούλης

Αναπληρωματικοί: Χιλάϊ, Στεφάνου, Φέγγης, Κούκος

ΕΠΣ Χίου (Χατζηδάκης): Μονιός, Καραπιπέρης (80΄Καραμανλής), Μπενοβιας, Παλάσκας, Σεζένιας, Αντωνίου, Στρουμπάκης, Τσεκάι, Σταματέλος (77΄Άγκο), Πρελιάς, Αμπαζής (56΄Μαργώνης)

Αναπληρωματικοί: Σαχινι, Τομάζος, Μεργες, Τζαφέρρι

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares