×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 13:58

Μανώλης Σιφναίος: "Η υπομονή μας δυστυχώς εξαντλήθηκε.."

Σε διευκρινιστικές δηλώσεις προέβη στο Sportcyclades.gr ο Γενικός Αρχηγός του ΑΜΕΣ Νηρέα Σιφναίος Μανώλης, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος της αναβολής του αγώνα με τον ΑΠΣ Κύθνου. Ο Κ. Σιφναίος εξηγεί τους λόγους που αρνήθηκε η ομάδα του να ταξιδέψει στη Σέριφο, ενώ τόνισε πως ο σύλλογος πλέον θα δέχεται μόνο αλλαγή ημέρας ή ώρας και όχι αναβολές. Δείτε τι δήλωσε:

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΙΦΝΑΙΟΥ

Σχετικά με τον αγώνα της ανδρικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με τον ΑΠΣ Κύθνου που ήταν ορισμένος για την Κυριακή 7/1 στην Σέριφο, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι ο Σύλλογος μας δεν αδυνατούσε να ταξιδέψει στην Σέριφο αλλά αρνήθηκε να ταξιδέψει. Ο λόγος της άρνησης ήταν, όπως ενημέρωσα και την Επιτροπή Πρωταθλήματος, ότι οι αναβολές στον φετινό δεύτερο όμιλο έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και επιτρέψτε μου για ασήμαντους λόγους οι οποίοι κατά καιρούς μου έχουν αναφερθεί. Πλέον δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη μεταξύ ημών των "παραγόντων" καθώς ο καθένας ζητάει αναβολή επειδή π.χ. του λείπουν 2 παίκτες.

Εμείς στην Σέριφο θα ταξιδεύαμε με 7 ποδοσφαιριστές της Κ-16 και συνολικά 12 ποδοσφαιριστές, επειδή αυτοί θα ήταν διαθέσιμοι, βοηθώντας στο να τελεστεί ο αγώνας και να προχωρήσει το πρωτάθλημα. Η υπομονή μας όμως δυστυχώς εξαντλήθηκε όταν Πέμπτη απόγευμα πληροφορηθήκαμε ότι θα ήμασταν οι μόνοι γραφικοί που θα παίζαμε 7 Ιανουαρίου (ναι οι 2 ουραγοί της βαθμολογίας). 

Την ίδια ημέρα ξεκινήσα συζητήσεις με τον πρόεδρο του ΑΠΣ Κύθνου, τον φίλο Γιώργο Λαρεντζάκη, ο οποίος με ενημέρωσε ότι κι εκείνοι μαζεύονταν με δυσκολία και με την συνηθισμένη δυστυχώς για εκείνους ταλαιπωρία, εξηγώντας μου τον φόβο του για τιμωρία της ομάδας του σε περίπτωση που δεν ταξίδευαν στη Σέριφο και φυσικά προς τιμήν του συναινώντας στην άρνηση μας να ταξιδέψουμε εμείς.

Η πρόταση μου στην Επιτροπή Πρωταθλήματος ήταν ξεκάθαρη εδώ και καιρό και εύχομαι να ακολουθηθεί πλέον. Την ερχόμενη εβδομάδα να γίνουν οι 2 αναβληθέντες αγώνες και από 20 Ιανουαρίου καμιά αναβολή πλην απαγορευτικού απόπλου. Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε πρέπει να είμαστε όλοι σκληροί. Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αλλά εμείς σαν ΑΜΕΣ Νηρέας από εδώ και στο εξής θα δεχόμαστε μόνο αλλαγή ημέρας ή ώρας και όχι αναβολές.     

Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και ειλικρίνεια και φυσικά Καλη Επιτυχία στα "παιδιά" μας της Μικτής στην Χίο.  

Με εκτίμηση,

Σιφναίος Μανώλης,

Γενικός Αρχηγός ΑΜΕΣ Νηρέα. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares