×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 12:05

Η διαιτησία ήταν μεροληπτική εις βάρος του σωματείου μας

Όπως είχε τονίσει το sportcyclades.gr στο ρεπορτάζ για την αναμέτρηση Αστέρας Τραγαίας - ΑΣ Ίου, υπήρξαν σφοδρά παράπονα από τις δύο ομάδες που αφορούν τη διαιτησία, με το φιλοξενούμενο σωματείο να εκδίδει πρώτο ανακοίνωση και τους γηπεδούχους να επανέρχονται σήμερα με δική τους επίσημη τοποθέτηση, μέσα από την οποία βάλλουν εναντίον του διαιτητή Αντώνη Μουτάφη και του πρώτου βοηθού Ρούσσου Γ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τραγαίας:

Ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ  θα μπορούσε να προβεί σε έκδοση δημοσίων καταγγελιών για διαιτητικά λάθη εις βάρος  μας, εκούσια ή ακούσια, για αγώνες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Δεν το έπραξε  όμως!

  Σχετικά με την διαιτησία της αναμέτρησης  Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ-Α.Σ.ΙΟΥ της 10-12-2017 οφείλουμε να ενημερώσουμε αντικειμενικά τη φίλαθλο κοινή γνώμη ότι, αυτή υπήρξε μεροληπτική εις βάρος  του σωματείου μας στο 1ο ημιχρόνιο με ποσοστό 20%-80% (υπέρ της αντιπάλου) κατά το  οποίο δεν καταλογίσθηκε καθαρή ανατροπή εντός μεγάλης περιοχής της ΙΟΥ(σύμφωνα και με την ομολογία του παίκτη που το προξένησε στον προπονητή του), εδόθη ανύπαρκτη εκτέλεση εμμέσου εντός της μεγάλης περιοχής μας  λόγω μπλοκαρίσματος της σφαίρας από το τερματοφύλακα μας  από επιστροφή συμπαίκτη ενώ όμως αυτή προήλθε από κόντρα αντιπάλου με κίνδυνο την επίτευξη και 2ου τέρματος, σωρεία επαναλαμβανόμενων λαθών εκτέλεσης των πλαγίων άουτ από τους παίκτες των φιλοξενούμενων χωρίς όμως αυτά να υποδεικνύονται, κ.α. Με αυτό τον τρόπο αλλοιώθηκε το σκορ στο 1ο ημ. το οποίο ήταν 0-1.

  Στο 2ο ημιχρόνιο όμως η διαιτησία, συνειδητοποιώντας προφανώς  τα σοβαρότατα  λάθη που διέπραξε εις βάρος του ΑΣΤΕΡΑ και κατόπιν της έκφρασης των εντονότατων και υπέρμετρων παραπόνων από μέλος της Διοίκησης μας, προσπάθησε να διορθώσει τα λάθη  του 1ου ημ. με λάθη εις βάρος της  ΙΟΥ αυτή τη φορά, αντιστρέφοντας την ανωτέρω ποσόστωση.

  Αποκορύφωμα της ελλιπής ασκήσεως των καθηκόντων από το διαιτητή υπήρξε το γεγονός της υπογραφής του Φ.Α. από τον αρχηγό της ΙΟΥ πριν την ολοκλήρωση συγγραφής του.

  Υπογραμμίζουμε ότι στα διαιτητικά λάθη υπέπεσαν ο διαιτητής και ο 1ος επόπτης της αναμέτρησης, εξαιρουμένου του 2ου επόπτη.

  Με το πέρας της αναμέτρησης   υπήρξε κοινή αμοιβαία παραδοχή παικτών ,προπονητών και παραγόντων  των δύο σωματείων  για το γεγονός ότι η διαιτησία “έπαιξε” στο 1ο ημιχρόνιο υπέρ της ΙΟΥ και στο 2ο ημ. “έπαιξε” έδρα. 

  Προσδοκούμε στην εξάλειψη των διαιτητικών λαθών στο μέλλον προκειμένου να  έχουν αντίκρισμα οι κόποι και οι θυσίες  ερασιτεχνών παικτών, προπονητών και παραγόντων.

  Τέλος, σχετικά με τα περιστατικά(1-2) εκτόξευσης απειλών από μέλη της αποστολής της ΙΟΥ για την αναμέτρηση του 2ου γύρου στην έδρα της ΙΟΥ,  τα θεωρούμενα ως μεμονωμένα και εκτός της φιλοσοφίας του σωματείου μας, ελπίζουμε και του σωματείου της ΙΟΥ το οποίο επανήλθε στα ποδοσφαιρικά Κυκλαδίτικα δρώμενα κατόπιν απουσίας ετών.

Το Δ.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares