×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 13:40

ΑΣ Ίου: Καταγγέλλουμε την κλοπή μιας παλικαρίσιας νίκης

Η ομάδα του ΑΣ Ίου, μετά την τριήμερη παραμονή της στο νησί της Νάξου και τους δύο αγώνες με Πανναξιακό και Αστέρα Τραγαίας, εξέδωσε σχετικό Δελτίο Τύπου, στο οποίο συν τοις άλλοις αναφέρεται για όσα έγιναν στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου.

Το Sportcyclades.gr ήταν το μοναδικό σάιτ που στο ρεπορτάζ ανέφερε όλα συνέβησαν στον Κυριακάτικο επεισοδιακό αγώνα, αφού και οι δύο ομάδες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Μουτάφη. Δείτε τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου του ΑΣ Ίου.

ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Συγχαίρουμε για την πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη του ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ και ευχαριστούμε Διοίκηση, παίχτες και φιλάθλους για την φιλοξενία τους και το χειροκρότημά τους στις ενέργειες και τα γκόλ της ομάδας μας ένα το οποίο όπως όλοι είδαν κακώς ακυρώθηκε.
Στο παιχνίδι μας με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ καταγγέλλουμε την κλοπή μιας παλικαρίσιας νίκης μας από τον κ. διαιτητή και τον εκβιασμό του. Στο 93' καθαρό πέναλτυ υπέρ μας δεν δίνετε.
Το γκόλ έπρεπε οπωσδήποτε να μπει στο 95 96 97 και βάλε, τελικά στο 95' σε νεκρό σημείο κατά την διάρκεια που ο κ. διαιτητής σημειώνει στο μπλοκάκι του κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο παίχτη και έχουμε σταματήσει, μπαίνει σε βολέ, δεν γίνεται σέντρα, σφυρίζει την λήξη, και σε διαμαρτυρίες μας και φραστικούς διαξιφισμούς ποδοσφαιριστών μεταξύ τους και προς διαιτητή απομακρύνθηκε τρέχοντας στα αποδυτήρια.
Με προσωπική παρέμβαση του κόουτς και του Προέδρου μας πριν αναχωρήσουμε δώσαμε τα χέρια σε αντιπάλους και παράγοντες αναγνωρίζοντας τα εκατέρωθεν διαιτητικά λάθη,και κάναμε παράκληση να μην αναφερθεί το γεγονός στο φύλλο αγώνος το οποίο όμως μας εστάλη λίγο πρίν αναχωρήσει το πλοίο για Ιο.
Ίσως εξιλεώθηκε μερικώς γράφοντας το φύλλο αγώνος.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε Παναξιακό και Αστέρα Τραγαίας μετά από ένα ποδοσφαιρικό μας τριήμερο στην όμορφη Νάξο.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares