×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 21:50

Βασίλης Φλεριανός: «Υπερήφανος ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων»

Τα λόγια αλλά και η γενικότερη τοποθέτηση του Υπευθύνου των Ακαδημιών του Πανναξιακού ΑΟ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook Βασίλη Φλεριανού, αποτελεί τη δομή, τη βάση, τη απαρχή της καταξίωσης, που μπορεί να προέλθει από τους ιθύνοντες του συλλόγου και να καθρεφτιστεί εντούτοις στους αληθινούς πρωταγωνιστές. «Υπερήφανος ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων..», «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάρου για την δίκαιη νίκη τους. Μια πολύ καλή ομάδα χρόνια μαζί και καλά οργανωμένη», είναι εκφράσεις ανθρώπου, που αν μη τι άλλο πιστεύει αυτό το οποίο αντιπροσωπεύει. 

Διαβάστε τι «πόσταρε» ο Βασίλης Φλεριανός λίγη ώρα μετά την ήττα της Κ18 του Πανναξιακού από τον ΑΟ Πάρου:

Την ήττα για την πρώτη αγωνιστική της Κ18 δέχθηκε η ομάδα μας από την αντίστοιχη του ΑΟ Πάρου. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάρου για την δίκαιη νίκη τους. Μια πολύ καλή ομάδα χρόνια μαζί και καλά οργανωμένη. Αν και στις νίκες συνήθως συγχαίρουν τους νικητές εγώ θέλω να συγχαρώ και εμάς.

Καταρχάς τον προπονητή μας κ. Βασαλάκη Γιώργο ( George Vasalakis) ο όποιος αποδεδειγμένα από την ποδοσφαιρική του και την έως τώρα προπονητική του καριέρα, γνήσιος μαχητής, από την πρώτη στιγμή που του ζήτησα μαζί με τον Πρόεδρο την βοήθεια του ανέλαβε αφιλοκερδώς την ομάδα της Κ18.

Και ύστερα τους 12 αθλητές μας που σήμερα απάρτιζαν την αποστολή για την Κ18. 12 γνήσιοι, αυθεντικοί Πανναξιακοί που σε πείσμα έναντι αρκετών καταστάσεων και αρκετών γυαλατζίδων Πανναξιακών μου ζήτησαν από την πρώτη στιγμή να κατεβάσουμε το τμήμα και παραμένουν πιστοί στο σωματείο κόντρα σε όλες τις γηπεδικές και εξωγηπεδικές αντιξοότητες που έχουμε συναντήσει έως τώρα... Για το σθένος του προπονητή μας και των παιχτών μας εγώ προσωπικά δηλώνω υπερήφανος ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Δουλεύουνε σκληρά στο γήπεδο όλοι μαζί και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί σιγά-σιγά...

Επίσης όσοι θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή...
Όσοι είναι Πανναξιακοί το δείχνουν στην πράξη...

#Πανναξιακος #Οικογενεια #Υπερηφανεια #Τιμη

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares