Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 17:47

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ - ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ

nireas_marpissa_2011

Την Τρίτη 12/7/11 το βράδυ στην αίθουσα του Νηρέα συναντήθηκαν τα συμβούλια των σωματείων ΑΟ Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέα και ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού προκειμένου να συζητήσουν για μια ακόμη φορά την ίδρυση μίας ποδοσφαιρικής ομάδας στο νησί.

Να ενημερώσουμε ότι ο Αστέρας Μαρμάρων λίγες μέρες νωρίτερα είχε ενημερώσει με Δελτίο Τύπου ότι θα συνεχίσει ώς έχει, αλλά θα συνεισφέρει όπως μπορεί για το καλύτερο στο σύνολο του νησιού.

Ο Νηρέας κατέθεσε ορισμένες προτάσεις όσον αφορά το όνομα, τα χρώματα, το σήμα, την έδρα της νέας ομάδας για το 2012-2013 οι οποίες στο σύνολο τους έγιναν αποδεκτές. Επίσης κατέθεσε και μία πρόταση για το επερχόμενο πρωτάθλημα 2011-2012. Πιο συγκεκριμένα : Οι τρεις σύλλογοι να ενώσουν τα δύο τμήματα ( Ανδρών-Νέων) και να κατέβουν στα δύο πρωταθλήματα είτε ως ΑΟ Πάρου, είτε ως Νηρέας, είτε ως Μαρπησσαϊκός αλλά να υπάρχει ένα άτυπο συμβούλιο (3 άτομα από κάθε σύλλογο παρόντων και των 3 προέδρων) που θα τρέχει τα δύο αυτά τμήματα. Η πρόταση αυτή βρήκε σύμφωνους τους παράγοντες του Μαρπησσαϊκού, όχι όμως και τους παράγοντες του ΑΟ Πάρου οι οποίοι υποστήριξαν ότι η απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης ήταν να συζητήσουν για την δημιουργία μίας ομάδας, αλλά για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 να αγωνιστούν σαν ΑΟ Πάρου με το δικό τους Δ.Σ. και να τους παραχωρηθούν οι ποδοσφαιριστές από τα άλλα δύο σωματεία (Νηρέα και Μαρπησσαϊκό). Ο Νηρέας και ο Μαρπησσαϊκός δεν είχαν αντίρρηση να αγωνιστεί η ομάδα ως ΑΟ Πάρου αλλά υποστήριξαν ότι θα ήταν καλύτερα την ομάδα να την "τρέξει" ένα άτυπο 9μελές συμβούλιο. Οι παράγοντες του ΑΟ Πάρου διαφώνησαν και αποφάσισαν να μην μετέχουν μαζί με το Νηρέα και τον Μαρπησσαϊκό στο επερχόμενο πρωτάθλημα και αποχώρησαν, δεσμευόμενοι όμως ότι θα συμμετέχουν στη δημιουργία της νέας ομάδας για την περίοδο 2012-2013.

Έπειτα από αυτό τα δύο σωματεία (Νηρέας και Μαρπησσαϊκός) αποφάσισαν να κατεβάσουν κοινή ομάδα (Ανδρών και Νέων) η οποία θα αγωνίζεται στο Γήπεδο Μαρμάρων και η οποία ύστερα από κλήρωση θα έχει το όνομα του Νηρέα. Επίσης αποφασίστηκε ότι θα υπάρξει ένα άτυπο συμβούλιο και από τους δύο Συλλόγους το οποίο θα αποφασίζει και θα "τρέχει" την ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν διαδοχικές συναντήσεις προκειμένου να τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Υ.Γ.: Εάν κάτι αλλάξει από πλευράς ΑΟ Πάρου, είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια που ξεκίνησαν ήδη τα δύο σωματεία.

 

Ο Πρόεδρος ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ                                                               Ο Πρόεδρος ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ

Τριπολιτσιώτης Σταύρος                                                                              Παντελαίος Γιώργος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares